Не, друг се оказа мъжът с трайно място в сърцето

...
Не, друг се оказа мъжът с трайно място в сърцето
Коментари Харесай

Алисия татуира името на мъжа на живота си


Не, различен се оказа мъжът с трайно място в сърцето на Алисия. Звездата на " Ара Мюзик " запечати вечно името му върху лявата си ръка.

Единственият мъж, който заслужи мастилен щемпел върху кожата на Алисия, се оказа синът й Валери. Името му върху ръката на майка му е изписал татуировчик в Барселона, където певицата е от няколко дни на къса почивка, научи ПИК. Мястото за новата татуировка на майка му избрал самият Божинов-младши, който я съпровожда в Испания, защото сега е априлска почивка, написа ПИК.

Това е втората аудиенция на Алисия в Барселона в рамките единствено на месец. Изпълнителката на " Мачкай " заведе мъжа на живота си в каталунската столица и за дербито от Примера дивисион сред Барселона и Атлетико (Мадрид) на " Ноу Камп ". В Испания майка и наследник даже поляха рождения ден на звездата, който бе на 1 март.

С дарове от Каталуния обаче удовлетворен и благополучен се върнал Валери, който потегли по стъпките на своя татко. От почитател шопа на Барса младият Божинов се е сдобил с първите си бутонки с буквите си. Освен с футболните си обувки, бъдещият национал се гордеел и със фотографията си на аварийна пейка на " Ноу Камп ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР