Не че ние не преглеждаме – така започна днешната среща

...
Не че ние не преглеждаме – така започна днешната среща
Коментари Харесай

Пукнатините на Лъвов мост – нищо скандално не било станало

Не че ние не преглеждаме – по този начин стартира днешната среща на строителя (обединение „ Лъвов мост ”, където най-известното име е Главболгарстрой) с трите най-големи национални малките екрани за пукнатините на Лъвов мост.
Оказа се и, че в действителност обясняващите за какво по този начин се случва показаха друга цепнатина, а не първата, поради която се разшумя по обществените мрежи. А за какво стана по този начин – доста огромни температурни амплитуди.
 Следствен отдел към окръжна прокуратура с пояснение за пукнатината на Лъвов мост Следствен отдел към окръжна прокуратура с пояснение за пукнатината на Лъвов мост
След изработен оглед и разбор на място на бул. „ Сливница “ се откри, че пукнатината на асфалта се намира на мястото на нап...
На въпрос дали има проектантска неточност, отговорът беше, че проектантското решение е вярно занапред ще се прави запълване на пукнатините, които били по фугите. Още обаче не можело да се почне с ремонта, тъй като климатичните условия не разрешават.
„ Периодично вършиме корекции, преобзавеждате у вас – неточност няма ”, сподели представителят на строителите (г-н Стойчев).
Мостът няма да падне, увери външен специалист (г-жа Русинова), съгласно който нищо скандално не е станало. Последва пояснение и дали чакаме постоянно да няма проблеми – щяло да има поддръжка при дребни неприятности.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР