Не бяхме виждали Джордж и Aмал Клуни заедно от няколко

...
Не бяхме виждали Джордж и Aмал Клуни заедно от няколко
Коментари Харесай

Джордж и Амал Клуни - отново заедно и влюбени

Не бяхме виждали Джордж и Aмал Клуни дружно от няколко месеца и искрено си признаваме, че ни липсваха. Но пък звездното семейство съумя да се реваншира на всички свои фенове, появявайки се на две събития в рамките единствено на два дни.

Семейство Клуни несъмнено съумя да разсее всички клюки за бракоразвод , които се тиражираха напоследък, подбудени точно от неналичието на общи обществени изяви на съпрузите. Но, ето ги отново - все по този начин влюбени, усмихнати и красиви.
 Снимка 412359

Първо Джордж и Амал се появиха на банкет, проведен от принц Чарлз, в чест на неговата благотворителна организация. Госпожа Клуни избра красива, бяла рокля, с която не ни е мъчно да я оприличим на същински ангел.

Звездното семейство има много близки взаимоотношения с английския кралски двор, които показва за следващ път. Този път принц Чарлз остана надълбоко впечатлен от външния тип и харизмата на брачната половинка на артиста и това му проличава даже на фотосите. И това единствено дни откакто Амал даде 43 милиона, с цел да отиде с частен аероплан и да провежда бебешкото празненство на Меган в Ню Йорк.
 Снимка 412360

Вчера пък, 14 март, семейство Клуни още веднъж се появи в целия си искра на друго благотворително събитие, този път в Единбург. Двамата позираха дълго пред фотографите, зажаднели за техни общи фотоси. А Амал още веднъж показва жанр и користолюбие към роклите с голо рамо.
 Снимка 412362

Двамата с Джордж одобриха и отличие за активността на организацията си, посредством която са дарили стотици милиони долари на разнообразни начинания и ще не престават да го вършат, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, Амал Клуни и какво свързва херцогинята и брачната половинка на Джордж Клуни
Какво свързва Меган Маркъл и Амал Клуни

Красиви, сполучливи и още нещо

С тези две появи на сходни събития артистът и адвокатката по човешки права за следващ път се демонстрираха като образец за подражателство - и като двойка, и като обособени персони. И като звезди, и просто като двама влюбени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР