Не бива да забравяме, че различни разстройства в сърдечно-съдовата система

...
Не бива да забравяме, че различни разстройства в сърдечно-съдовата система
Коментари Харесай

Най-добрите рецепти за укрепване и прочистване на артериите: Колкото по-рано, толкова по-добре

Не бива да забравяме, че разнообразни разстройства в сърдечно-съдовата система стартират още преди човек да е навършил четиридесет години. Може даже да не подозирате, че вашето неразположение със здравето е обвързвано по някакъв метод със положението на артериите. А артериите, дружно с вените, са едни от най-важните кръвоносни съдове.
От тази публикация ще научите деликатно подбрани национални предписания за пречистване на артериите. Може да изберете единствено една от рецептите, може да ползвате няколко, като и да ги редувате. Важно е да сте упорити, с цел да има резултат. Билките, както доста от вас несъмнено знаят, работят с струпване.

Наричат артериите „ автомагистралите на живота “
И това напълно не е инцидентно. Те свързват и минават съвсем през всички органи на тялото, осигурявайки газообмен и доставката на хранителни субстанции в тъканите. Именно те носят живот на всяка клетка. Различните типове кръвоносни съдове обезпечават постоянството на вътрешната среда на тялото.
Сърдечно-съдовата система е комплициран и идеален витален механизъм, кадърен на самообновяване и самолечение. Въпреки това, се нуждае и от непрекъснати грижи. А в актуалните неподходящи условия на живот (стрес и замърсен въздух) изисква нараснало внимание.

Със сигурност сте чували, че заболяванията на сърцето и кръвоносните съдове в наше време са доста „ подмладени “: те засягат една огромна част от възрастното население на планетата. От тях страдат и деца. И тук към този момент не става дума единствено за приемственост на сърдечно-съдовите болести. Лошата работа на кръвоносните съдове във всеки орган води до незадоволително кръвоснабдяване и засищане с О2 на на тялото. В резултат на това може да настъпи застоялост на всички витални процеси, което е изпълнено с развиването на доста съществени болести.
Обърнете внимание на вашето благоденствие

Запитайте се: единствено елементарната отмалялост ли ви пречи да се наслаждавате на живота? Следният лист от признаци, които демонстрират нередовност на сърдечно-съдовата система, ще ви помогне да разберете това:
– Често имате главоболие и виене на свят.
– Бързо се изморявате, постоянно усещате обща уязвимост, неразположение без забележима причина.
– Вашето благоденствие се утежнява, когато времето се промени.
– Често чувате „ звън “ в ушите.

– От време на време ви мръква и виждате „ мухички “ пред очите.
– Спите зле.
– Преживели сте лека сърдечна рецесия или инфаркт.
– Задухът поражда даже при минимални физически натоварвания.
– Изпитвате чувство за тежест и напън в региона на сърцето.
– През деня имате възприятие на унесеност и заспалост, даже и да сте се наспали.

– Ръцете и краката постоянно стават по-студени.
– Понякога се появява изтръпване в пръстите на ръцете и краката.
– Вечер краката ви болят. Има чувство за тежест, изключително в случай че трябваше да ходите или да стоите доста.
– Имате конвулсии в крайниците.
Ако сте разкрили най-малко няколко от тези признаци, време е да вземете ограничения за възстановяване на здравето си.

Най-добрите предписания за подсилване и пречистване на артериите
Съдовото пречистване (и по-специално това на артериите) има позитивен резултат върху тялото, „ измива “ холестеролните плаки от артериите, прави ги гъвкави и здрави. В резултат на това деянията на атеросклероза доста понижават, вероятността от сърдечен удар и инсулт се понижава, главоболието изчезва. Използвайки изброените по-долу способи, можете да подобрите зрението, слуха, както и да се справите с разширените вени на краката.
Традиционната медицина предлага следните способи за филтриране на кръвоносните съдове

Рецепта Едно
Вземете 100 г жълт кантарион, лайка, безсмъртниче и брезови пъпки (билките се одобряват в изсушена и натрошена форма).
Вечер изсипете 1 с.л. от сместа в 0,5 литра вряла вода и оставете да постои 20 минути. Прецедете през забрадка (но не тензух) и изстискайте.
Разтворете 1 чаена лъжичка мед в чаша от тази инфузия и пийте преди лягане, след което не яжте и не пийте нищо друго.
На сутринта загрейте останалата течност на водна баня, разтворете 1 чаена лъжичка мед в нея и я изпийте 15-20 минути преди закуска.

Правете това всекидневно, до момента в който сместа от билки свърши (трябва да я съхранявате в компактно затворен буркан). Курсът на разчистване по този метод се повтаря на всеки 15 месеца.
В резултат на лекуването метаболизмът внезапно се усъвършенства, съдовете се почистват от мастни отлагания и стават еластични, което предотвратява появяването на склероза, сърдечен удар и облекчава хипертонията.
Изчезва шума в главата, виенето на свят и зрението се възвръща.

Рецепта Две
Вземете 15 г листа от корен на валериана и маточина и 50 г билка равнец. 2 чаени лъжички от сместа се заливат с 1 чаша вода и се упорстват на студено място в продължение на 3 часа, след което се поставят на котлона единствено да заври водата, охлаждат се и се прецеждат. Пийте този чай на няколко приема денем. Пълен курс на филтриране – 3 седмици.

Рецепта Три за пречистване на артериите
Белият имел отстранява неорганичните отлагания от артериите. Смелете горната част (стъблата и листата) на билката имел до приемане на брашно. 1 чаена лъжичка от него изсипете в 1 чаша вряла вода, поставете в термос и оставете за една нощ. Пийте от получената запарка по 2 с.л. супени лъжици 2 пъти дневно. Курсът на пречистване е 3-4 месеца.

Рецепта Четири
Следващият способ за разчистване освен оказва помощ на съдовете, само че укрепва и сърцето. Той се прави в продължение на 2 седмици. За всеки ден ще ви трябват 3 лимона и литър мляко. Сутрин на празен корем пийте 1/3 литър мляко, а по-късно сока от един лимон. Повторете същото нещо на обяд, а по-късно – преди лягане. По време на почистването е целесъобразно да се ядат единствено растителни храни.
Инфо: Книгата на Юлия Попова „ Съдови болести. Най-ефективните способи за лекуване “,  lekuva.net 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР