Не бързайте да тичате към аптеката, когато почувствате лека болка.

...
Не бързайте да тичате към аптеката, когато почувствате лека болка.
Коментари Харесай

Природни болкоуспокояващи в нашата кухня

Не бързайте да тичате към аптеката, когато почувствате лека болежка. Много от лекарствените артикули биха могли да се заменят с естествени храни и съставки, които имат бърз обезболяващ резултат и елементарно могат да върнат усмивката на лицето ви.

Тези естествени болкоуспокояващи постоянно се намират в нашите кухненски шкафове или хладилници, само че не сме и предполагали за чудните им лечебни свойства.

Карамфил при зъбобол - в случай че инцидентно ви стегне болежка в зъб, може да облекчите чудовищните си премеждия с няколко зрънца карамфил. Поставете в устата си две три карамфилчета, оставете за няколко минути да омекнат и пробвайте да ги сдъвчете с болния зъб.

 Джинджифилов чай

Карамфиловото масло съдържащо се в него ще поуспокои болката и ще ви повлияе позитивно, най-малко до момента в който стигнете до вашия ортодонт.

За тези които постоянно страдат от неприятно храносмилане оказват помощ соленоводните риби. Те са богати на мастни киселини, които понижават спазмите и болките в корема. За реализиране на стремежи резултат е належащо да хапвате морска риба най-малко през ден.

Джинджифил против болки в ставите - джинджифилът е потвърдено естествено знамение и лек за доста заболявания. Наскоро датски учени провели изследване измежду хора страдащи от болки в ставите, артрити и други сходни болести. В изследването им бил включен корен от джинджифил, като евентуален лек за техните болки. В продължение на два месеца 63% от пациентите се отървали от досадната болежка. За задачата те ежедневно пиели чай от джинджифил или го включвали в салатите си.

 Куркума

Куркума при хронична болежка - Благодарение на ароматите съдържащи се в куркумата, тя дейно се оправя с хроничната болежка. Веществото куркумин е в положение естествено да потиска болката, по тази причина е добре ежедневно към храната си да добавяте четвърт чаена лъжичка куркума.

И въпреки всичко преценете положението си и допустимо най-бързо посетете вашия доктор. Понякога и най безобидно изглеждащата болежка, може да бъде по сериозна в сравнение с допускате.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР