Не бързаме да се радваме предварително. На тези избори побеждаваме

...
Не бързаме да се радваме предварително. На тези избори побеждаваме
Коментари Харесай

Тома Биков захапа Манолова и БСП и заговори за огромна победа в София

Не бързаме да се радваме авансово. На тези избори побеждаваме в 90 общини. Кандидатите ни са мобилизирани. Това съобщи в ефира на Нова тв политикът от ГЕРБ Тома Биков.

Според мен представянето е много положително ", добави той.

"Трудно се съпоставят избори с избори. В София значимият извод е, че имаме два пъти повече общински съветници. Ние ясно в този момент можем да кажем, че ще управляваме с нашите общински съветници, в случай че нямаме болшинство, ще търсим поддръжка от общинските съветници на Вътрешна македонска революционна организация и "Демократична България " ", сподели Биков.

"Хората с десни убеждения в София ще поддържат госпожа Фандъкова, а хората с леви убеждения, ще поддържат госпожа Манолова, без значение по какъв начин са дали своят вот на първи тур ", съобщи политикът.

"Манолова е претендент на Българска социалистическа партия, по тази причина е подобен резултатът й. Ако господин Бонев беше подсилен от тях, тогава той щеше да е на второ място ", счита Биков.

"БСП съвсем на всички места са на второ място. Не знам за какви победи ми приказват ", съобщи Биков във връзка на изявления на Георги Свиленски и Киридл Добрев, че социалистите печелят тези избори.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР