“Не бъдете идиоти, зове бившият президентБайдън дава $60 млрд. на

...
“Не бъдете идиоти, зове бившият президентБайдън дава $60 млрд. на
Коментари Харесай

Тръмп блокира „чудовищната“ сделка за Украйна

“Не бъдете идиоти ”, зове някогашният президент
Байдън дава $60 милиарда на Киев

По разпореждане на Доналд Тръмп републиканците в Конгреса блокират военната помощ за Украйна. Въпреки че Сенатът на Съединени американски щати може да одобри пакета тази седмица, републиканците в Камарата на представителите остават непоклатими, написа “Файненшъл Таймс ”.

Вестникът прибавя още, че вследствие на това наподобява все по-малко евентуално военната помощ за Украйна да стигне до Конгреса през идващите месеци - или даже тази година.

Сенатът на Съединени американски щати показа в неделя двупартиен законопроект за сигурността по границата на стойност 118 милиарда $, който включва и военна помощ от 60 милиарда за Киев.

В обществените мрежи Тръмп дефинира препоръчаното законодателство като “чудовищно ”. По думите му приемането му ще бъде “смъртна присъда за Републиканската партия ”.

“Не бъдете идиоти!!! Имаме потребност от обособен законопроект за границите и имиграцията. Не би трябвало да се обвързва с непозната помощ по никакъв метод и под никаква форма! Демократите пробиха имиграцията и границата. Те би трябвало да ги поправят ”, прибавя Тръмп.

Поддръжниците на някогашния президент в Камарата на представителите към този момент дадоха обещание да отхвърлят самодейността, в случай че бъде утвърдена от Сената. Говорителят Майк Джонсън призна, че препоръчаната договорка е “дори по-лоша от предстоящото ” и увери, че законопроектът ще бъде “мъртъв при идването си ”, в случай че въобще стигне до долната камара на Конгреса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР