Kaufland България подкрепя за поредна година националната кампания „Не продаваме

...
Kaufland България подкрепя за поредна година националната кампания „Не продаваме
Коментари Харесай

Kaufland подкрепя кампанията „Не продаваме алкохол на...

Kaufland България поддържа за поредна година националната акция „ Не продаваме алкохол на малолетни “, която се провежда от спиритсБългария. Тя има за цел да сплоти напъните на всички хора и компании по комерсиалната верига в посока саморегулация и предварителна защита на ранната приложимост на алкохол от деца и малолетни младежи. Тази година като сътрудник на самодейността се включва и Главна дирекция „ Национална полиция “ към Министерството на вътрешните работи.

„ За поредна година Kaufland България твърдо застава зад правилото да не се продава алкохол на малолетни. Ние строго съблюдаваме това предписание. Превенцията стартира първо при нас. Затова и всяка каса в нашите хипермаркети е оборудвана със специфична сигнализация. Тя обръща внимание на касиерите, когато маркират продукт, който е стеснен за продажба на малолетни “, разяснява Димитър Спасов, основен изпълнителен шеф на Kaufland България.

В рамките на „ Не продаваме алкохол на малолетни “ във всичките 57 хипермаркети на Kaufland България и в обектите на други търговци ще бъдат ситуирани рекламни материали, които припомнят на клиентите, че в тези обекти не се продават спиртни питиета на ненавършили пълноправие деца. Кампанията ще е с дълготрайност от два месеца и ще се реализира доникъде на ноември 2017 година

Kaufland България е сътрудник на самодейността от 2015 година, като с изключение на с интензивно присъединяване се включва и в популяризирането ѝ във всички канали на компанията. В рамките на акцията през миналата година приблизително рекламните материали са видени от близо 3 000 души дневно във всеки един от обектите на компанията, като са осъществени общо над 11 милиона повтарящи се контакти на клиентите в хипермаркетите на Kaufland България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР