Използването на автоматизираната информационна система за глоби и порталът за

...
Използването на автоматизираната информационна система за глоби и порталът за
Коментари Харесай

Системата за глобите на КАТ блокира за ден

Използването на автоматизираната осведомителна система за санкции и порталът за е-административни услуги на Министерство на вътрешните работи през днешния ден, 10 декември, няма да е вероятен, оповестиха от министерството. Причината за спрения достъп до двете системи е „ зародил механически проблем при инсталиране на нова версия на автоматизираната осведомителна система “, изясняват от Министерство на вътрешните работи.

Едната АИС ръководи наложените санкции по наказателни постановления и дава опция за заплащания по тях през Интернет, посредством SMS или WAP, а порталът за електронни административни услуги дава достъп до отговорности по документи, издадени от Пътна полиция.

„ До премахване на казуса жителите няма да могат да правят съответните информации онлайн, ще бъде затруднено и административното обслужване на гишетата на пътна полиция в столицата и в цялата страна “, изясняват от Министерство на вътрешните работи.

„ В момента специалисти работят по отстраняването на казуса. Министерство на вътрешните работи сервира извинения за породеното стеснение “, допълват от министерството.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР