Фестивалът с най-силно медийно присъствие в България – Пирин Фолк

...
Фестивалът с най-силно медийно присъствие в България – Пирин Фолк
Коментари Харесай

Пирин Фолк с директно излъчване по 4 телевизии, наш човек журира



Фестивалът с най-силно медийно наличие в България – Пирин Фолк – и тази година ще зарадва феновете с непосредствено лъчение по четири национални малките екрани. Детски Пирин Фолк и Конкурсната вечер на 24 и 25 август ще се гледат онлайн по национални музикални малките екрани Фен Фолк ТВ и Фен ТВ, Българска национална телевизия Свят. Галавечерта на 26 август ще се предава непосредствено по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия Свят, Фен Фолк ТВ и Фен ТВ. На сцената на летния спектакъл в Сандански ще излязат 120 танцьори и ще чуем гласовете на 70 реализатори от три генерации.

И тази година мотото на фестивала е „ Магията на традициите “.

„За втора поредна година ще се организира и Детски Пирин Фолк с 20 деца участници. „Пирин Фолк“ се връща към македонското звучене. Има доста мощен интерес на реализатори от Македония“, споделя шефът на фестивала Ненчо Касъмов.

Вестник „Труд“ ще има своето мощно наличие в лицето на кореспондента ни в Атина Бойка Атанасова, която за трета поредна година ще бъде член на журналистическото жури на фестивала дружно с сътрудниците Антон Стефанов от списание „Love Style“, Лео Богданов от вестник „Телеграф“ и други известни имена от журналистическата колегия.

Според информация огромната премия на церемония вечерта ще бъде връчена от евродепутата Андрей Новаков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР