Назначението на Деница Златева за шеф на Булгаргаз взриви медиите

...
Назначението на Деница Златева за шеф на Булгаргаз взриви медиите
Коментари Харесай

Назначението на Златева взриви медиите и социалните мрежи

Назначението на Деница Златева за началник на " Булгаргаз " взриви медиите и обществените мрежи.

Потребители напомнят любопитни детайлности от абсурда, развихрил се в края на октомври 2017 година във връзка От ГЕРБ тогава упрекнаха социалистите, че популяризират подправени вести за възможна коалиция сред двете партии.

„ Фалшива вест ли е фактът, че персонално Бойко Борисов се обади на Корнелия Нинова, с цел да изиска да остана в държавното управление? Фалшива вест ли е, че по-късно имаше диалог с мене? ", попита Деница Златева.

" Деница Златева, не помниш ли какъв брой пъти идваше при Бойко Борисов в партийната централа на НДК на 17-тия етаж, зад тила на Корнелия Нинова? Аз помня най-малко две такива срещи...
Не помниш ли и какъв брой вътрешна опозиция имаше тогава в теб, че твоята председателка желае да провали европейското председателство? "



На пресконференцята на ИБ на Българска социалистическа партия преди 5 години Атанас Зафиров съобщи: " Добре, а по какъв начин би ви изглеждало държавно управление, в което вицепремиерът е член на ИБ на БП. Какво определение бихте ми дали за такова държавно управление, в случай че не съдружно? "

Деница Златева даде собствен прочит на събитията.

" Като отраслов вицепремиер по председателството бях поканена на диалог от господин Борисов в централата на ГЕРБ, на който предоставих цялата информация по подготовката на България за председателството на Съвета на Европейски Съюз. На втората среща му отхвърлих да бъда част от сегашния кабинет. Двете срещи в никакъв случай не са били загадка и за тях съм уведомила Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия ", сподели Деница Златева, тогава зам.-председател на Българска социалистическа партия.

" Фалшива вест ли е, че служебният министър председател Огнян Герджиков организира среща с Корнелия Нинова по същия въпрос? Фалшива вест ли е фактът, че ГЕРБ предложиха на Корнелия Нинова да оглави Народното събрание “, попита риторично зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева. Тя бе вицепремиер в служебното държавно управление и отговаряше за председателството.

Тези обстоятелства отхвърлят тезата, че Българска социалистическа партия е партията, която поражда подправени вести, бе изводът на Деница Златева.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР