Найджъл Харман даде актуална информация за здравето, докато продължава да

...
Найджъл Харман даде актуална информация за здравето, докато продължава да
Коментари Харесай

Найджъл Харман от BBC Strictly Come Dancing наруши мълчанието си, докато се връща в шоуто след счупване на ребро

Найджъл Харман даде настояща информация за здравето, до момента в който продължава да се възвръща от счупено ребро, което получи по време на настоящия сезон на Strictly Come Танци.

50-годишната сапунена звезда беше любимец на почитателите за сезон 2023 на дългогодишното танцово шоу на BBC - само че беше принудена да напусне надпреварата предишния месец, откакто получи пострадване по време на танцови подготовки. Найджъл, който си партнираше с 34-годишната професионална танцьорка Катя Джоунс, беше изкормен да види по какъв начин фантазията му Strictly стига до пагубен край единствено седмици преди финала.

Феновете обаче ще го видят още веднъж на шоу за огромния край този уикенд - и някогашният артист от EastEnders се върна в студиото Strictly в Северен Лондон преди огромния ден. В петък вечер Найджъл взе участие в съпътстващото шоу Strictly Come Dancing: It Takes Two, където беше разкрито, че няма да извършва никакви съчетания този уикенд, само че ще бъде в балната зала като всички някогашни звезди от сезона, с цел да види дал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР