Наясно сме, че спечелихме тези избори, защото получихме доверие в

...
Наясно сме, че спечелихме тези избори, защото получихме доверие в
Коментари Харесай

Тома Биков разкри хвърлен ли е Цветанов на кучетата и чии е ГЕРБ

Наясно сме, че спечелихме тези избори, тъй като получихме доверие в задатък. Това доверие би трябвало да бъде целесъобразно и надградено. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Нашата акция беше разграничена на две – низходяща и възходяща. Благодарение на втората част спечелихме изборите. Всички наши гласоподаватели регистрират, че главната роля за тази победа е на Борисов. Ние отчитаме тази роля. Цветанов също има своята роля. Тук не става въпрос за амнистия, а за оправдаване на тези задължения, които бяха поети по време на предизборната акция, съобщи Биков.

Не мисля, че Цветанов е хвърлен на кучетата, Борисов демонстрира поредност. Лично аз поддържам това решение. Иначе евентуално щеше да остане чувство в обществото, че сме шмекерували и сме поели по-големи задължения, в сравнение с можем да осъществим. А в годините ГЕРБ е мощен, тъй като извършва уговорките си, уточни депутатът.

Политиката е развой, наклонност. В съответния проблем Изпълнителната комисия ще замести Цветанов. Това е развой на другарство със структурите, с гласоподавателите без медиатор, добави той.

ГЕРБ постоянно е бил на Борисов и ще продължи да бъде на Борисов. От 2007 година, откогато ГЕРБ взе участие в изборите, изборите постоянно са били функционалност на известността на Борисов и считам, че гласоподавателите са наясно с това. Борисов усеща трендовете в обществото и аз бих се доверил на това. ГЕРБ е една европейска партия, която пази българските ползи и считам, че го вършим почтено. Смятам, че отсега нататък огромните въпроси са свързани с това. Трябва да гледаме напред и да водим ефикасна политика в името на България, акцентира Тома Биков.

По думите му няма да има вътрешен спор в ГЕРБ след оставката на Цветанов.

Смятам, че Цветанов обича повече ГЕРБ в сравнение с политическото си бъдеще, съобщи Биков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР