Наясно съм обаче, че това няма да бъде прието от

...
Наясно съм обаче, че това няма да бъде прието от
Коментари Харесай

Министър Каракачанов Разказа Подробностите За Убийството На Виктория, Които Ни Спестиха! Няма Да Спите

Наясно съм обаче, че това няма да бъде признато от обществото и Народното събрание, само че не е редно да се вършим на огромни либерали ", безапелационен е той.

" Ще обсъдим предлагането за химическа кастрация на такива нарушители ", разкри Каракачанов.

" Ако се запознаете след време с детайлностите на убийството в Русе, които не са известни на обществото, ще се потресете и няма да можете да спите. Там има извращения, които не може естествен човек със здрав мозък, та даже и дрогиран и пийнал човек да извърши ", разгласи вицепремиерът.

Той разкри, че през днешния ден няма да има съдружен съвет на ръководещите партии заради ангажираност на огромна част от участниците. " Аз имам ангажимент, Цветанов също. И други сътрудници имат задължения, по тази причина няма да имаме съвет ", добави министърът на защитата.

Той разяснява и напрежението в Обединени патриоти поради настояването на Волен Сидеров за оставка на вътрешния министър Младен Маринов. " Нямам съображение да считам, че Младен Маринов не си е приключил работата с случая с Деница Сидерова. Аз правя оценка нещата не по едно ПТП, а по това по какъв начин Младен Маринов реагира на значими публични обстановки, а Маринов се оправи доста добре в тази ситуация в Русе ", разкри Каракачанов.

" Искането на оставката на Младен Маринов не е обсъждано в обединението на Обединени патриоти ", сподели още вицепремиерът.

" Преди три седмици коментирахме тематиката за идните евроизбори. Разбрахме се да помислим и да решим по какъв начин ще се явим. Моето мнение е, че трите партии би трябвало да се явят взаимно на идните евроизбори. Но всяка партия би трябвало да си реши сама. Малко евентуално ми се коства да се явим и трите партии взаимно с Николай Бареков ", посочи министърът на защитата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР