Наясно съм, че образи като моя, не се харесват на

...
Наясно съм, че образи като моя, не се харесват на
Коментари Харесай

Мартин Елвиса: Обадих се на Денислава да я питам не я ли е срам от себе си

Наясно съм, че облици като моя, не се харесват на всички. Ти влизаш в това предаване и хората виждат, че ти не си състезател. Изкарват ме надали не някакъв милионер и автоматизирано стартира един хейт, защото такива хора никой не ги обича. И аз си споделих, че в случай че се проваля, хората незабавно ще кажат, че не ставам за нищо, че то е било ясно, че нищо няма да направя и единствено съм заел мястото на някой сръчен. А в случай че стартира да удрям и да надвивам, хората ще кажат, че това 100% е нагласено, че някой ми пуска. 

Това разяснява пред Нова тв участникът в Игри на волята предприемачът Мартин Николов - Елвиса. 



Така че аз нямам доста варианти тъй че да изляза позитивен. Аз желаех най-малко да бъда себе си в тази обстановка и бях от самото начало. Карах се, нареждах, играех, правех всичко ттака, както го чувствам, описа той.

Не мога да си обясня кое нещо обърна играта ми, само че може би когато ме реалокираха в племето на гладиаторите. Това беше мъчно, само че хората видяха, че мога да се оправя и без да съм в моето племе и в моята коалиция. Видяха, че мога да оцелея. Наистина не можете да си визиите какво беше в новото племе, само че аз в действителност не си говорех с никого при гладиаторите. През цялото време седях на един стол. по този начин изкарах две седмици. Беше много неприятно, разяснява Мартин. 

Чувствах се доста прецакан, уточни той. 

Денислава беше най-голямото ми отчаяние. Мислех, че сме доста положителни другари. Като излязох чух какво мисли в действителност за мен. Аз даже й се обадих и я питах не я ли е позор в този момент като се гледа по малкия екран. Тя ми се извини, само че аз не одобрявам извинения. В момента тя се пробва да си оправи облика, разяснява той.



Сега си давам сметка, че с Мастагарков можех да съм по-мек. Но пък аз съм си подобен - пряк, експлозивен. Сега като виждам предаването, стоя си зад думите, тъй като виждам по какъв начин той в действителност си ме е предал в играта, разяснява той.

Моето самочувствие пристигна с борбата на чистилището и аз победих мощни играчи. Тогава си повярвах, че мога да реализира и нещо на арената, а освен отвън нея, уточни той.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР