Най-значителното количество алкохол с нередовен бандерол е иззето при съвместна

...
Най-значителното количество алкохол с нередовен бандерол е иззето при съвместна
Коментари Харесай

След акции в Сливница, Елин Пелин и Самоков: Иззеха над 200 литра алкохол с невалиден бандерол

Най-значителното количество алкохол с неточен бандерол е конфискувано при взаимна акция на чиновници от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-София и екипи на жандармерията, извършена на територията на Сливница.

В хода й е инспектиран склад на едро, където са открити 289 бутилки високоградусов алкохол , облепени с акцизен бандерол с изминал период на годност. Иззети са общо 172,6 литра друг по тип, марка и грамаж алкохол . По случая е записана кореспонденция. Предстои сформиране на акт и предаване на материалите към митническите управляващи.

Алкохол. Снимка: Министерство на вътрешните работи

Вчера, при идентична полицейска интервенция, от чиновници на РУ-Елин Пелин е осъществена инспекция на супермаркет в с. Доганово . В обекта са открити изложени за продажба 30 бутилки алкохол, облепени с български бандерол с изминал период на годност. С протокол за непринудено предаване са конфискувани общо 11,5 литра. По случая е записана кореспонденция.

Още 20 литра неточен алкохол са конфискувани при инспекции на търговски обекти, осъществени през вчерашния ден от самоковските служители на реда. В магазин за хранителни артикули в с. Ярлово са открити 10 бутилки алкохол с изминал период на годност на поставения акцизен бандерол. Идентична „ находка “ полицейските чиновници разкрили и при инспекцията на магазин за хранителни артикули в с. Ковачевци, откъдето са конфискувани 19 бутилки алкохол с недействителен бандерол. По двата случая са регистрирани преписки за осъществено административно нарушаване по Закона за акцизите и данъчните хранилища.

Рисковете от разбъркване на алкохол и медикаменти: Важна информация за здравето!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР