Най-зловещият сериен убиец в Русия след Андрей Чикатило - 43-годишният

...
Най-зловещият сериен убиец в Русия след Андрей Чикатило - 43-годишният
Коментари Харесай

"Шахматният убиец": Когато умъртвявах 49-те си жертви се чувствах сякаш правя секс

Най-зловещият сериен палач в Русия след Андрей Чикатило - 43-годишният Александър Пичушкин, прочут също като " шахматния палач " и " битцевския фанатик ", продължава да всява потрес и смут с предизвикателното си държание и с демонстративното си наслаждаване на медийната популярност. Извергът е умъртвил 49 души сред 1992 и 2006г. Той печели прякора си, заявявайки, че е възнамерявал да убие 64 души – тъкмо толкоз, колкото са полетата на шахматната дъска. Пичушкин подмамвал жертвите си, множеството от които били възрастни мъже, на някое изолирано място в парка и ги нападал в тил с чук или с бутилка водка като с някои от тях преди този момент играел на шах.

Злият сериен палач продължава да споделя за подвизите си от килията си, оповестява " Мирър ". Пичушкин споделя за убийствата си: " Те ми носеха голямо наслаждение. Мога да ги сравня с чувството на оргазъм ".

Странно в тази ситуация е и също това, че нарушителят, който е хванат преди да доближи мечтаната от него цел от 64 убити, получава голям брой любовни писма от дами, до момента в който е зад решетките.



" Шахматният палач " назовава пандиза си в Сибир " концентрационен лагер ", само че споделя, че когато излезе да работи, всички приказват единствено за убийствата му и тона го кара да се усеща тържествуващ вътре в себе си.

" Защото е значимо не просто да убия плътта. Това е елементарно. Важно е да убия човешко създание. Смъртта е по-силна от любовта ", декларира той.

Пичушкин твърди, че има към 80 обожателки и е възнамерявал да се ожени за една от тях.

Серийният палач отхвърля, че заслужава смъртно наказване, въпреки че то е анулирано в Русия, и твърди, че злодеянията му " не са убийства ", а са дело на " ръката на Бог ".

" Убивах, тъй като нямах различен избор ", споделя той.

Неговата последна жертва - 36-годишната марина Москальова умря през 2006 година Преди да отиде на среща с Пичушкин, обаче, тя оставила записка на сина си с името и телефонния номер на килъра. Малко по-късно " Шахматният палач " е хванат и по-късно наказан на пожизнен затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР