Най-вероятно това, че Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще седнат

...
Най-вероятно това, че Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще седнат
Коментари Харесай

Възможно ли е! Ето тайният план на Борисов

Най-вероятно това, че Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще седнат на една маса, няма да докара до държавно управление. Но е знак, че Българска социалистическа партия си откри мястото, по този начин да се каже. Това мнение изрази пред NOVA политологът Първан Симеонов, разяснявайки идната лидерска среща, на която Бойко Борисов удостовери, че ще участва.

По думите му хората в България в последно време се разделят на ново и остаряло потомство. „ От насочени към Запада, малко на брой основани основно в София и по-големите градове, прогресивно-либерални хора. И на не толкоз насочени към Запада, застаряващо общество, по-консервативни хора.
-->
Българска социалистическа партия какво правеше при прогресистите? Тя, в случай че беше прогресивна левица – тя щеше да е там. Но тя не е. Тя е консервативна групировка. Тя се връща към себе си. Хартиената бюлетина е нещо, което младото потомство не би схванало, тъй като търси цифрови неща ”.

Според Симеонов Бойко Борисов се надява на още нещо. „ Спомнете си тези времена, в които той беше центърът, и всички се бореха за любовта му. Той в този момент какво ли си споделя: „ Ето, в този момент и Нинова ме желае, и Христо Иванов ме желае ”. Но това ще е неправилно. Според мен Борисов надценява въздействието си ”, акцентира политологът.

И добави: „ Това, че някои партии дадоха поръчка, че няма да отидат на лидерската среща, дава опция на Българска социалистическа партия да каже „ Нека въпреки всичко да се забележим ”. И по този начин да избутат изборите да не са примерно на 26 март, а на 2 април.

Преди няколко дни споделих, че изборите към този момент са сезонно събитие. Предният път Българска социалистическа партия държа мандата, с цел да излезем от лятото. Сега го държи, с цел да излезем от зимата ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР