Най-вероятно след ваканцията учениците от 5 до 12 клас ще

...
Най-вероятно след ваканцията учениците от 5 до 12 клас ще
Коментари Харесай

Учениците от 5-и до 12-клас вероятно ще се редуват присъствено през две седмици

Най-вероятно след ваканцията учениците от 5 до 12 клас ще продължат да се редуват присъствено в учебно заведение през две, а не през една седмица както предлагаха шефове. Това сподели през днешния ден на онлайн среща с Центъра " Амалипе " просветният министър, съобщи Българска национална телевизия.
Крайното решение ще се вземе от здравния министър и най-вероятно ще бъде обявено на утрешния брифинг на щаба. Министър Вълчев сподели още, че настройките са да се върнат всички деца от 1 до 4 клас, а по-големите ще се редуват. 
 Красимир Вълчев: Модернизирането на образованието и повишението на приходите са наш главен ангажимент Красимир Вълчев: Модернизирането на образованието и повишението на приходите са наш главен ангажимент
Водачът на листата с претенденти за народни представители на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Старозагорски изборен регион Красимир Вълчев, който е...
Твърде евентуално е първи да се върнат 7-и, 8-и и 10-и клас, по-късно 5-и, 11-и и 12-и, най-после 6-и и 9-и клас. Според Вълчев по този начин ще има време до края на годината да се завъртят всички.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР