Най-вероятно ще подкрепим Росен Желязков, очаква се да вземем това

...
Най-вероятно ще подкрепим Росен Желязков, очаква се да вземем това
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Най-вероятно ДПС ще подкрепи Росен Желязков

" Най-вероятно ще подкрепим Росен Желязков, чака се да вземем това решение ", съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи на влизане за първото съвещание на 49-ото Народно заседание.

По думите му от първата група по величина има правото да бъде определен ръководителят на Народното събрание.

" Шансът за сформиране на държавно управление е, в случай че парламентарните групи, които са шест на брой, подходят с отговорност ще имаме парламент и държавно управление. Формулата би трябвало да я търси първият мандатоносител ", сподели още Йордан Цонев.

Гледайте предаването " 49-ият парламент: Формулата на властта " в ефира на Българска национална телевизия 1 и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в новинарския уебсайт BNTNEWS.BG и обновеното мобилно приложение BNT NEWS , в което потребителите могат да се възползват от опцията за аудио стрийм на Българска национална телевизия 1. Чрез нея хората с нарушено зрение и тези, които са в придвижване, могат да слушат онлайн ефира на Българска национална телевизия 1, или да го слушат във фонов режим, до момента в който употребяват други стратегии на своите мобилни устройства.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР