Най-вероятно има служби, които опитват да провалят съставянето на правителство

...
Най-вероятно има служби, които опитват да провалят съставянето на правителство
Коментари Харесай

Петков: Радостин Василев е записвал политици от ПП и ДБ по поръчка на службите за провал на кабинета

Най-вероятно има служби, които пробват да провалят съставянето на държавно управление посредством " прочувствено нестабилния " народен представител Радостин Василев, заключи той. Василев е записвал политици от Политическа партия и Демократична България за на следващия ден пред медиите да извади " сглобка " от 4-минутен запис, формиран от извадени от подтекста реплики, съобщи Петков.

" Използвани са записващи устройства в нашите централи и в постройките на Народно събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление ", сподели Петков.

Записвани са срещи в Народното събрание, диалози на хора от Политическа партия и Демократична България, както в партийните офиси, по този начин и по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в Народното събрание, изреди Кирил Петков. Широкият обсег приказва, че са употребявани записващи устройства, тези дейности са работа на службите и " дълбоката страна " за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление, съобщи съпредседателят на Политическа партия.

Кирил Петков съобщи, че има елементи от диалози и изречения, които са съединени от Василев в 4-минутен запис преднамерено и извадени от подтекста, който той се готви да пусне на следващия ден пред медиите.

" Записите съставляват деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи, изрази, извадени от подтекста. Целенасочено съединени, с цел да основат внушения и операция. Компилация от обособени думи. Това са част от записите, които ще се пробва да пуска в утрешния ден с концепцията да вкара тази операция. Забелязваме елементи и изречения, които са правилни, само че са съединени по подобен метод, че да дадат напълно друго значение ", изясни Кирил Петков.

И цитира някои от фразите, които медиите ще чуят в петък от записа.

" Бойко Борисов е единствено медиен съперник. Ще изберем Борисов, той е наш другар ", прочете някои от тях Кирил Петков.

" Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ще сменим техните управление. Прокуратурата също знае, че може да бъде прочистена от дълбокото задкулисие. Службите и прокуратурата знаят, че е пристигнало " време разделно ". Като инструмент за това е употребен прочувствено неустойчив политик - Радостин Василев, който се проверява от Гешев. Или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България и ще остане една завладяна страна ", безапелационен беше Петков.

" Налице е интензивно мероприятие на дълбоката страна ", установи водачът на Политическа партия. 

" Василев се е похвалил, че имал лица от тъмния бранш, които го поддържат. Неговата нереалистична вяра е да стартира собствен политически план на следващия ден, като по негови думи - да взриви страната ", съобщи Петков.

По-рано стана ясно, че Радостин Василев се готви да напусне " Продължаваме промяната " и ще излезе с конференция в Българска телеграфна агенция. Именно на нея, по думите на Петков, той се готвел да взриви страната и опцията да се сформира постоянно държавно управление. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР