Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета Денков“,

...
Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета Денков“,
Коментари Харесай

Томислав Дончев за бъдещо управление с ПП-ДБ: След думите на г-н Петков това става все по-трудно

Най-възмутен съм, че има ярки политически фигури от кабинета „ Денков “, които са и в служебния кабинет. Това, че са „ ярки “ е нелепост. Щуротии не мога да разясня. Г-н Главчев се е опитал да направи професионален кабинет, без тези четирима, които загатнах. Вижда се опит за политическа самостоятелност. Чух, че министъра на туризма и електронното ръководство били наши – това не е правилно. Това съобщи заместник-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването „ Лицев в лице “ по БТВ.

Той разяснява свадите към вътрешния министър по този начин: „ Ние ще се окажем в обстановка, в която оглавява митинг против себе си. Имаме съображение да считаме, че бе изработен опит да се овладее системата за сигурност. Като чуя Министерство на вътрешните работи и напън ми става смешно – служителите на реда са корави хора, а да се поддават на напън!? “, съобщи той.

„ Имаше най-малко две предложения от акад. Денков да бъде съхранен кабинетът му в този състав, с изключение на министър председателите. Тоест министърът на вътрешните работи е прекрасен в избрани условия. Той е бил подготвен да работи с него. Процесът е фундаментално сгрешен. Не може втория да узурпира мястото на първия “, изясни Дончев.

„ Не мисля, че имам препоръчан законопроект, под който стои подписа ми дружно с този на господин Пеевски, както на. В политиката неразрешени партньорства няма. Една коалиция не би трябвало да провокира разделяне в обществото. Аз се притеснявам, че коалиция сред и Движение за права и свободи ще провокира такова разделяне. Политиката е и салда, и увещание. Всичко, което се случва в последните дни е шокиращо “, разяснява Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител вероятно ръководство сред и Движение за права и свободи.

„ Абсурдът е главен род в последните години “, означи със страдание той.

„ Трябва да се случват някакви неща в действителността, които са потребни за хората “, добави зам.-председателят на.

На въпрос дали биха управлявали още веднъж с " Продължаваме промяната- (ПП-ДБ), Дончев съобщи: „ Със сигурност след всичко, което се случва това става все по-трудно. Всичко зависи от изборите. След думите на господин Петков това е все по-трудно, само че би трябвало да има непоклатимост “, акцентира Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР