Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България - церемонията по

...
Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България - церемонията по
Коментари Харесай

Музикалните награди на БГ Радио тази година ще се раздават в Пловдив

Най-вълнуващото и предстоящо музикално събитие в България - церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се организира на 22 май в зала Колодрум в град Пловдив.


Европейската столица на културата ще бъде горделив хазаин на събитията, популяризиращи българската музика, нейните основатели и реализатори.

След шестгодишно домакинство на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио на единствения град притежател на купата БГ Град Посланик на българската музика – Благоевград, БГ Радио мести блестящата гала тази година в Пловдив – единствения европейски град – столица на българската музика за една година. А тя е голяма част от българската просвета и еднаквост и по тази причина всички сме единомислещи, че би трябвало да бъде почтено показана в годината, в която България има европейска столица на културата.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална гала в страната, се връчват статуетки, избрани напълно от слушателите на БГ Радио за премия на музикантите с най-впечатляващите достижения за миналата година посредством гласоподаване на уеб страницата на медията www.bgradio.bg.

И този път влиятелната сцена на Годишни Музикални Награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок шлагери. А тази година – те са цели 8!

Сред тях е и „ Несъвършен “ – нов шлагер сингъл от РУШИ , който издава нова музика за първи път от 10 години и избра да направи премиера на песента си точно на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио.

Нова ария ще показват и Братя Аргирови , които са избраниците на БГ Радио да получат единствената премия, чиито адресат дефинира еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.

На 22 май, с изключение на дълго чаканите девет имена на спечелилите, публиката ще разбере и кои са последните непредвидени колаборации на българската музикална сцена. Участие в церемонията в зала Колодрум в Пловдив ще вземат 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc`, Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още доста обичани бг звезди.
 Номинации за годишните награди на БГ Радио Номинации за годишните награди на БГ Радио
БГ Радио показа номинациите от първия стадий на Годишните музикални награди за 2019 година

На уеб страницата на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 21 май се гласоподава за финалния стадий в Годишни Музикални Награди 2019, в който се дефинират спечелилите във всяка една от деветте категории.

И тази година спечелилите ще бъдат определени напълно и само от слушателите на радиото. Билети за церемонията, която ще се организира в Пловдив в зала Колодрум на 22 май, се продават в мрежата на Eventim.

Децата до 14 години влизат без билет, само че без право на седящо място и с компаньон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР