Най-важното в момента е България да има действащо правителство и

...
Най-важното в момента е България да има действащо правителство и
Коментари Харесай

Цонева: ДБ иска правителство с хоризонт 2024, за да приемем еврото и да влезем в Шенген -

Най-важното сега е България да има настоящо държавно управление и парламент, с цел да има съответни реакции на рецесиите. Това е основното. Багажът, с който някои сътрудници ще влязат в диалозите за кабинет, няма значение. 

Междуличностните връзки и егото би трябвало да бъдат оставени настрани, сподели Антоанета Цонева, народен представител от " Демократична България ", по БНР. Тя акцентира, че хоризонтът, който ще очертаят Демократична България, в случай че са мандатоносители за сформиране на държавно управление, ще е януари 2024 година

За да могат две основни задания да бъдат изпълнени - влизането в Шенген и приемането на еврото, с цел да бъде приключена дълбоката евроинтеграция на България, изясни Цонева.

Темата за министър председател на бъдещо държавно управление тя дефинира като значима, която сигурно ще бъде сложена в договарянията.

Депутатката от Демократична България беше безапелационна, че няма да бъде признат възможен опит от страна на Българска социалистическа партия за слагане на тематиката за връщане на хартиените бюлетини като изискване в договарянията за бъдещо държавно управление. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР