Най-важното в една връзка е доверието. Когато това изчезне, може

...
Най-важното в една връзка е доверието. Когато това изчезне, може
Коментари Харесай

Булка отмени сватбата, след като разбра, че младоженецът е ходил на стриптийз

Най-важното в една връзка е доверието. Когато това изчезне, може да бъде извънредно мъчно за сътрудниците да продължат да бъдат дружно, както неотдавна разбра от персонален опит една нещастна жена.

В Reddit тя изясни, че неотдавна е отменила сватбата си - унищожителен ход, и то единствено няколко седмици преди огромния ден.

Сега тя се допитва до платформата, с цел да изиска съвет дали е била права да го направи, защото фамилията ѝ не е според с нея, а сътрудникът ѝ обезверено желае да се съберат още веднъж.

Описвайки обстановката, 26-годишната жена изяснява, че двойката щяла да се ожени три седмици по-късно на скромна женитба в фамилен кръг. Тя написа:

„ И двамата имахме ергенско/моминско празненство с приятелите ни.

Аз наех къща в планината с моите приятелки, имахме спа ден и просто релаксирахме, а годеникът ми и неговите другари трябваше да създадат нещо сходно. Казах му преди този момент, че в случай че отиде в стриптийз клуб, няма да се омъжа за него, тъй като това ме кара да се усещам некомфортно.

Той се връща от празненството и първото нещо, което ми споделя е: „ Скъпа, доста скърбя, само че момчетата ме изненадаха и ме заведоха в стриптийз клуб.”

Казах: „ О, а ти какво направи?”, той ме погледна с недоумяващ взор и сподели: „ Какво искаш да кажеш? “. Аз му отговорих: „ Е, какво се случи, когато им сподели, че не можеш да бъдеш там? “ и той ме погледна и сподели „ Е, ъъъ- аз “ и не знаеше какво да каже.

Веднага се разстроих и му споделих, че ще дремя при сестра си и че не желая повече да се омъжа за него, даже и това да значи, че ще изгубя хиляди долари.

Моят избраник ме моли да му дам още един късмет и счита, че лечението може да помогне, само че доверието ми в него е изцяло разрушено.

Сестра ми счита, че пресилвам, защото тя нае стриптизьорка за ергенското празненство на брачна половинка си, и не мисля, че схваща, че съм сложила разнообразни граници в връзките си. "

Доста консуматори на конгрес платформата не считат, че тя е прекалила в реакцията си.

Един човек написа: „ Едно нещо, което научих в живота, е да съблюдавам прецизно границите. Не позволявайте на никого или нищо да промени това, в което вярвате. В последна сметка ще започнете да се се съмнявате в себе си от самото начало и ще простите прекалено много неща. “

Друг се съгласява и прибавя: „ От теб зависи. Определено не бих се оженил по-късно. Това не е добре. Той е знаел границите, приел е границите и все пак е траял да ги потъпква. Това несъмнено е нещо, което би трябвало да бъде изговорено, преди да сключите брак. “

Трети я поучава: " Не се омъжвайте за него. Вие задавате разпоредбите и границите. Той ясно ги е знаел. Това, което се е случило в този момент, ще се случва до края на живота ви. Бъдете твърда в границите си или ще ви тъпчат за всичко. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР