Най-важното, което успяхме да направим - първата и основна задача

...
Най-важното, което успяхме да направим - първата и основна задача
Коментари Харесай

Иван Шишков: Магистрала "Хемус" порасна с 16,5 км

Най-важното, което успяхме да създадем - първата и съществена задача беше интерконекторът, който беше извънредно значим за целия кабинет. Това сподели за БНР министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков след доклада на служебния кабинет. Той добави, че са заварили " недовършен градеж и един много демотивиран строител ".

" Магистрала " Хемус " порасна с 16,5 км ", регистрира още Шишков. По думите му, " колкото е да е нищо, въпреки всичко е една светлина в тунела с развиването на " Хемус ".

Регионалният министър изрази още веднъж своята позиция, че в случай че противозаконното строителство в обособени сектори на " Хемус " дава отговор на нормата, е по-добре да се узакони, с цел да не се стига до разрушение. Той напомни, че за задачата преди време със законови промени предложи статут на толерантност, само че " Народното събрание не желае да го гледа ".

" Хората, които най-вероятно са съпричастни към допускането на това нелегално строителство, нямат никакво предпочитание да оказват помощ да бъдат поправени вредите от него. Надявам се идващият парламент да откри воля. Другото решение е да съборим осъщественото строителство. В този капан са и 95 възлагания на пътища от републиканската пътна мрежа, които са осъществени под формата на настоящ ремонт, а те са съществени ", съобщи служебният министър на районното развиване.

" Периодът на противозаконното строителство явно се е развихрил в интервала 2018 - 2021 година Парите, които са събирани от тол таксите, са по-малко от парите от винетките, което продължава да бъде огромна неправда, тъй като камионите разрушават доста повече пътищата. Бяхме изправени и пред казуса със зимното разчистване, уточни Иван Шишков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР