Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Инсинераторът

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Инсинераторът
Коментари Харесай

Три минути: Горенето на боклук в София се отлага. Докъде ще стигне Русия срещу Христо Грозев

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Инсинераторът за боклуци в СофияЗаплахите против Христо ГрозевРуското въздействие от Сърбия до Молдова
опциите за създаване на нефтопровод сред Александруполис и Бургас. Преди години Русия имаше проект да строи такава тръба, по която да доставя съветски петрол. Сега проектът е по нефтопровода да не тече съветски петрол.

Инсинератор за изгаряне на боклуци. Обществената поръчка е прекъсната след правосъдни каузи. Проектът предвиждаше отпадъците да се горят на километър от центъра на София. Експерти предизвестиха, че това е рисково.
Санкциите и прокуратурата
Съединени американски щати прибавиха петима българи в листата със глобени за корупция. Хората се запитаха за какво петимата не са подсъдими, а прокуратурата се похвали, че към този момент ги проверява. Има ли нещо правилно в това?.

Санкциите може да оказват помощ на България да форсира откъсването си от съветската енергийна взаимозависимост, написа в на демокрацията. Това обаче може да стане единствено в случай че има правосъдна промяна и битка с корупцията.

Какво мислят хората за глобите? Попитахме ги, а. За някои те са “черна точка ”. Други считат, че те са закъснели и не са ориентирани към който би трябвало.

А вие какво мислите? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Украйна и съветските офанзиви
Украйна заяви за нови инфраструктурни обекти. Част от ракетите са били свалени от украинските сили, само че други са достигнали задачите си и са нанесли вреди. при съветски обстрел против град Покровск в Донецка област.

Украинският президент Володимир страната му да отстъпи територия при възможен кротичък контракт с Русия. Това единствено би насърчило Москва да нападне отново, сподели той в изявление за.

Тези дами са изгубили най-близките си хора във войната - своите съпрузи. Казват, че думата “вдовица ” е прекомерно мъчителна, с цел да я одобряват. Те са основали група за взаимна помощ и по този начин се оправят със загубата..
Русия и Христо Грозев
Австрийските управляващи от “Белингкат ”, че наети от Русия убийци го търсят. Той заяви за това пред Файненшъл таймс. Грозев живееше във Виена, само че отпътува от съображения за сигурност.

Европейската комисия се е отказала от проектите си да включи съветския нуклеарен бранш в идващ пакет от наказания против Москва, заяви. Българският президент Румен Радев по-рано сподели, че България би наложила несъгласие на такива наказания.

за опрощение на рускинята София Сапега. Тя беше арестувана дружно с опозиционен блогър, откакто Минск наложително приземи самолета, в който бяха.

Тези хора избягаха от Русия, тъй като страната ги преследва. Не тъй като са нарушители, а тъй като назовават войната “война ”. като конфискува парцелите им.
Сърбия и Молдова
Крайнодесни стачкуващи президентството в Сърбия, само че бяха спрени от полицията. Те се бяха събрали на митинг против опитите за нормализиране на връзките с Косово. Протестиращите носеха съветски флагове и знаци Z.

Молдова заяви, че е оголен съветски проект за прелом с присъединяване на непознати жители. Дни по-късно спортисти и почитатели от Сърбия и Черна гора не бяха позволени на молдовска територия. Има ли връзка сред тези събития?

В същото време постави клетва в Молдова. То получи поддръжката на болшинството в Народното събрание, макар опита на проруска партия за протест.
Човек на деня
Тя е родена е в пещера и е израснала в оскъдно семейство с 11 деца, без да получи обучение. Сама отглежда трите си деца и работи на няколко места, с цел да ги изхранва. - дамата, която най-вече пъти е изкачвала Еверест в историята.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР