Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Три дни минават и все е сряда. Русия иска да остави Украйна без ток. Иран ѝ помага с дронове

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Парламентът още няма председателГешев още проверява Мата ХариД-р Славяна Ушева
Днес първото съвещание на Народното събрание продължава за трети ден. Резултатът след общо осем гласувания до момента е, че няма резултат и Народното събрание към момента няма ръководител. в резюме цялата история.

Но в случай че ви интересуват и детайлите - ето ги: в сряда имаше 4 несполучливи гласувания и вечерта “Продължаваме смяната ” отдръпна своя претендент. На идващия ден “ ” прикани ГЕРБ също да изтегли своя претендент Росен Желязков. Това не се случи и следващото гласоподаване още веднъж не избра ръководител.

Тогава “ ” поканиха всички на обществени съвещания. Малко по-късно ГЕРБ отдръпна своя претендент и прикани или да изберат най-възрастния, или посочения от третата партия, Движение за права и свободи.

След това никой не се отзова на поканата на “ ” за съвещания. Представителите на партиите още веднъж се събраха на така наречен, само че още веднъж не реализираха резултат.

Междувременно, най-възрастният народен представител -, се отхвърли от номинацията на личната си партия, ГЕРБ.

В един миг получи най-вече гласове, само че избор по този начин и не беше изработен. Днес това стартира изначало.
Разследването за Мата Хари продължава
“Учудващо е, че Народното събрание, вместо да даде резултат, стартира с конституционна рецесия ”, сподели в Брюксел. Той прикани Народното събрание да одобри квалифицирания от служебното държавно управление бюджет за 2023 година

Служебният министър на финансите плана, в който се залага недостиг от 6,6 на 100, нов дълг от съвсем 16 милиарда лв., годишна инфлация от 6,4% и растеж на стопанската система единствено от 1,6 на 100.

Главният прокурор, подкастът на Полина Паунова в “Капитал ”. Той сподели, че следствието за така наречен Мата Хари, за фотосите от спалнята на Борисов с кюлчета и пачки, към момента продължава.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да се информирате за най-важното, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Три истории
Ако имате време през днешния ден за една история, то дано бъде тази - “Хванаха котето, само че не видяха бомбите ”, и изяснява “какво не е наред в съветската версия за Кримския мост ”.

Конфискация, обиски, цензура. какво носи оповестеното от Путин военно състояние в окупираните украински области.

Намерете още 4 минути през днешния ден, с цел да гледате тази. Какво споделят руснаци, които бягат от мобилизацията.

Споделете вашето мнение. Очакваме ви на страницата ни във или на.
“Онези, иранските дронове ”
язовир на Днепър и приготвя взривяването му, с цел да наводни повече от 80 обитаеми места, сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски.

високоточни оръжия, с цел да извърши нови офанзиви против украинската енергийна инфраструктура.

ограничавания в електроснабдяването на цялата територия поради провалите по енергийните ѝ централи, нанесени от съветските офанзиви.

Генералният секретар на сподели, че всички данни сочат, че Иран доставя Русия с дроновете, употребявани в последните офанзиви.

по национална сигурност към Белия дом сподели, че Иран е изпратил даже специалисти в Крим, които да оказват помощ за изстрелването на дроновете.

Москва отхвърля това, само че върховен чиновник на военното министерство предаване и помоли да не го питат “за тези, иранските дронове ”.

Искате ли да получавате всичко най-важно непосредствено в телефона си - присъединете се към общността на Свободна Европа във.
От Лондон до Пекин
Британският министър председател подаде оставка по-малко от два месеца, откакто встъпи в служба.

Един човек без име, прочут като " ", се трансформира в предизвикателство за непробиваемата цензура в тоталитарен Китай. Неговият самостоятелен митинг се снабди с почитатели по целия свят.
Човек на деня
Тя има няколко специализации в чужбина, само че взема решение да остане в България. е част от екипа, който употребява новаторски способ за лекуване на дами с ранен карцином на гърдата. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР