Най-важни ще са първите 48 часа, като в понеделник сутрин

...
Най-важни ще са първите 48 часа, като в понеделник сутрин
Коментари Харесай

Футболният Свят Се Моли. Сър Алекс Е На Смъртно Легло

Най-важни ще са първите 48 часа, като в понеделник заран се чакат вести за положението на Фъргюсън. Дотогава всяка такава може да е най-лошата...

Сър Алекс се бори за живота си, а светът на футбола се сплоти в поддръжка за него.

" Манчестър Юнайтед " пусна няколко актуализирани информации за положението му, само че те не съдържат основни елементи. Просто са нужни, тъй като милиони по света наблюдават, изключително в обществените мрежи, какво става с легендата.

" Мислите и молитвите ни са със сър Алекс Фъргюсън, огромен противник на терена, само че и поддръжка в най-трудните мигове за клуба ни ", написа на формалния си уебсайт " Ливърпул ", който е огромният зложелател на " Юнайтед ".

Малко прочут факт през годините е, че сър Алекс е един от първите хора, потърсил по телефона контакт с " Анфийлд " и предложил " помощ под каквато и да е форма " след нещастието на " Хилзбъро " от 1989 година

" Манчестър Сити ", градският противник, също бе от първите, афиширали поддръжка:

" Всички в клуба желаем бързо и цялостно възобновяване на сър Алекс! ", написа профилът на " Сити " в туитър.

Кристиано Роналдо, който нееднократно е подчертавал ролята на Фъргюсън за кариерата му, разгласява в туитър фотография на двамата и прочувствено обръщение.

Синът му Дарън, който е управител на " Донкастър ", не води в събота следобяд мача на своя отбор против " Уигън " в Лига 1 на британския футбол, с цел да е до татко си.

" Мислите ми са с Кати и фамилията ", написа в инстаграм Дейвид Бекъм, различен от " синовете " на сър Алекс във футбола.

Официалният уебсайт на ФИФА също пожела бързо възобновяване.

Шотландецът е най-успешният управител в британската игра с 13 трофеи с " Юнайтед " за 26 години отпред на клуба, както и две купи в Шампионската лига и още безброй оценки (38 общо).
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР