Най-важната точка днес е за бюджета.Това казаКирил Петков рамо до

...
Най-важната точка днес е за бюджета.Това казаКирил Петков рамо до
Коментари Харесай

Петков, Иванов и Борисов рамо до рамо: Най-важното е, че ще има бюджет

Най-важната точка през днешния ден е за бюджета. Това сподели Кирил Петков един до друг с Христо Иванов и Бойко Борисов в коридорите, съобщи Дарик.

Тримата политици се сплотиха към мнението, че бюджетът е най-важното в дневния ред.

Иванов разясни, че ограниченията за електронно заплащане ще се ползват за компании над 100 души личен състав, а не както по първична концепция от 50 души. “Останалите ограничения ще бъдат подкрепени ”, сподели още Иванов.

Борисов съобщи, че партиите им са диаметрално противоположни, само че по някои тематики извънредно близки. " Ние сме разнообразни партии . Компромисът , който направихме, с цел да има държавно управление - успокоява обществото. Във всички случаи ще се случват по-добри неща за хората ", заяви той.

И добави, че бюджетът е политическия закон на едно сходно ръководство. " Ако не се одобри бюджет, който е импортиран от финансовия министър Асен Василев, то просто държавното управление ще падне ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ. От думите му стана ясно, че ще бъдат направени взаимни отстъпки, в случай че се наложи.

БГНЕС

" Общи цели са Еврозоната и Шенген, както и правосъдната промяна. Постигнахме тези общи резултати след полемика и в този момент щ влезем в зала, като групите ни ще поддържат този бюджет ", сподели Петков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР