Най-успешният спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл Българе“ – Това е

...
Най-успешният спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл Българе“ – Това е
Коментари Харесай

Ансамбъл Българе на Античния


Най-успешният театър на Национален фолклорен отбор „ Българе “ – „ Това е България “ се завръща с актуализирана версия на пловдивска сцена на 24 септември 2023г., неделя,  на Античния спектакъл от 20.30  часа.

Пловдив е част от националното турне по случай 20 години от основаването на „ Това е България “ – авторски театър на хореографа и идеолога на ансамбъла Христо Димитров. Със своето виртуално наличие на сцената, чрез мултимедия, незабравимият български артист Георги Черкелов ще ни преведе през музиката, песните, танците, обичаите и народопсихологията на българите от Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия.

След рекордните 2000 представления в 24 страни по света, включително и на Бродуей в Ню Йорк, минал през разнообразни трансформации, „ Това е България “ е спектакълът, който промени отношението на българите към личния ни фолклор, са коментирали нееднократно експертите.

Билети за спектакъла „ Това е България “ на отбор „ Българе “ на цени от 20 до 40 лв. се продават на касата пред община Пловдив, в Туристическия информативен център до Римския стадион, каса на Античен спектакъл, каса „ МаскАрт “ в ДК „ Борис Христов “, цялата мрежа на Ивентим, в Grabo и онлайн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР