Най-успешният ситком през последните няколко години - Боб и Абишола

...
Най-успешният ситком през последните няколко години - Боб и Абишола
Коментари Харесай

Най-гледаният американски ситком тръгна по родния ефир

Най-успешният ситком през последните няколко години - " Боб и Абишола " (Bob Hearts Abishola), потегли премиерно в ефира на bTV Comedy през вчерашния ден. Най-новият сериал на Чък Лори - основател на " Двама мъже и половина " и " Теория за огромния гърмеж ", ще се излъчва всяка делнична вечер от 20 ч., като ще бъдат показвани по два епизода един след различен, написа dir.bg.
Историята
Боб (Били Гардел) е мъж на междинна възраст, който ръководи компания за чорапи в Детройт дружно с майка си Доти и по-малките си брат и сестра - близнаците Кристина и Дъглъс. Покрай целия стрес Боб получава лек инфаркт и е вкаран в болница, където мигновено е притеглен от здравната сестра Абишола Адебамбо (Фолаке Оловофойеку), която се грижи за него.

Абишола е работлива и общителна, само че прекомерно друга от Боб. Все отново той я моли да му даде късмет, с цел да ѝ потвърди любовта си. Абишола не демонстрира никакъв интерес към пациента си, само че Боб не се отхвърля и е твърдо решен да я завоюва. Това довежда до редица комични, само че в същото време и сантиментални обстановки.
Актьорите
Ролята на Боб се извършва от Били Гардел, прочут на българските фенове от функциите си в хитовите комедийни сериали " Да, благо " и " Майк и Моли ". В облика на Абишола се превъплъщава Фолаке Оловофоеку. Актрисата е от нигерийски генезис и има епизодични функции в сполучливите поредици " Закон и ред ", " Престъпления от класа ", " Модерно семейство " и " Кодекс на убийството ", а през 2013 година се появява в два видеоклипа на Дейвид Боуи.

Ситкомът е по концепция на Чък Лори, основал едни от най-популярните американски ситкоми, измежду които " Дарма и Грег ", " Двама мъже и половина " и " Теория за огромния гърмеж ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР