Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов направи коментар за

...
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов направи коментар за
Коментари Харесай

Паро посочи проблемите в играта на ЦСКА

 ЦСКА и Берое не се победиха,
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов направи коментар за представянето на ЦСКА в Стара Загора пред " Тема Спорт ".

Според Паро главният проблем за " алените " е неналичието на характерен племейкър, който да провежда играта на столичния гранд.

" Този път ще се въздържа от мнение за треньора, тъй като не е правилно и не желая да сипвам масло в огъня. Трябва да отбележа, че един от огромните проблеми на тима съгласно мен е неналичието на диригент на терена.

Не виждам фигура, която да се нагърбва с отговорност и да провежда играта. Нито в средата на терена, нито в офанзива имаме подобен човек.

В отбрана има водач в лицето на Бодуров, би трябвало да се означи, че и Чорбаджийски играе добре този сезон. Но по останалите линии обстановката е друга.

Ясно е, че не ми харесва играта на тима, няма почитател, на който да му подхожда, а и липсва въодушевление. Ситуацията е доста деликатна. Дано Нестор успее да се оправи в тази обстановка ", споделя Паро.

Във вторник ЦСКА играе с Витоша Бистрица в 1/8-финален дуел от шампионата за Купата на България. В стартовия състав на " армейците " се завръщат Станислав Манолев и Кристиян Малинов.

И двамата не са играли от края на септември. Очаква се треньорът Нестор Ел Маестро да направи още промени в състава, като пусне на вратата хърватина Стипица. Не е изключено титуляр да е и бразилския нападател Евандро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР