Най-успешната волейболистка в историята на Марица (Пловдив) – Ани Узунова,

...
Най-успешната волейболистка в историята на Марица (Пловдив) – Ани Узунова,
Коментари Харесай

Легендата Ани Узунова с послание за ВК Марица

Най-успешната волейболистка в историята на Марица (Пловдив) – Ани Узунова, насочи обръщение към клуба. Узунова е европейска шампионка през 1981г., а също по този начин е бронзова медалистка от Олимпиадата в Москва през 1980г. има и бронзов орден от Европейско през 1979г. Тя е част от състава на Марица при спечелването на първото огромно отличие в историята на клуба – бронзовите медали през 1979г. Прави солидна кариера в Италия като волейболистка и като треньор. Двукратна носителка на Купата на Конфедерациите с тима на италианския Бари (Бари). Почетен жител на Пловдив от 2019г.

„ Специално за всички волейболистки на Марица в Спортното учебно заведение желая да пожелая сполучлива година, доста триумфи и най-много здраве и без травми. Пожелавам единствено триумфи за женския тим и да ни радват повече в спортната зала “, съобщи особено за volleymaritza.bg легендата Ани Узунова.

ВК Марица (Пловдив) честити първия образователен ден на волейболистките в Спортно учебно заведение Васил Левски и им пожелава доста волейболни триумфи!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР