Най-трудният въпрос на света според мъжете е Какво искат жените?

...
Най-трудният въпрос на света според мъжете е Какво искат жените?
Коментари Харесай

Какво искат мъжете от една връзка

Най-трудният въпрос на света съгласно мъжете е „ Какво желаят дамите? ” Това е фраза, която се трансформира в нарицателно за държанието на дамите, а даже бе основан и филм с основен воин Мел Гибсън в него. От позиция на дамите обаче въпросът с противоположен знак е също толкоз сложен. В последните години ползите на мъжете станаха доста по-разнопосочни и до момента в който при започване на века можеше да кажем, че мощният пол се интересуваше единствено от футбол, коли и дами, в този момент нещата не стоят по този начин. Същото е и в една връзка. Винаги ще има нещо, за което мъжът ви да не е удовлетворен и да желае повече от вас като негова половинка. Ключово е да бъде открит салдото и дружно да разберете от какво има потребност другият. Ето какво желае мощният пол от дамата до себе си:

Жена му да бъде вярна. Всеки се плаши от изневярата, освен дамите. Никой не желае да разбере, че жена му си има различен и че го мами. Затова едно от най- значимите неща, които един мъж желае в любовта, е половинката му да му бъде вярна и да има положителни настройки към връзката им.

Чиста обич. Мъжете желаят да получават безусловна обич всеки ден. За тях е значимо половинката им да демонстрира възприятията си и пред други хора, тъй като одобряват това като симптом, че тя се гордее с тях и това ги кара да се усещат съумели във връзката си. По този метод можете да изживеете незабравими моменти и дружно да ги споделите на света.

Разбиране. Ако една жена схваща изцяло мъжа си, връзката сред двата е мощна. Понякога е задоволително даже единствено един взор, с цел да знаете какво мисли вашият обичан и връзката ви да може да става и без думи. Връзката в действителност е мощна тогава, когато тя е подготвена да го отбрани във всеки един миг и да се бори за това, което мъжът й желае да реализира.

Доверие, почтеност, обич.  Ако една жена няма доверие в мъжа си, връзката няма да се развие добре. Дори той да закъснява след работа или от време на време да желае да излезе с другари, това не би трябвало да води всякога до скандал и подозрения, че мъжът може да си има друга. Тя би трябвало да бъде почтена с половинката си и да показа в случай че нещо я тревожи, било то към връзката им или нещо от нейното всекидневие.

Доброта. Няма нищо по- красиво от положителната жена. Вътрешната хубост е нещо, което не всяка има, а това не може да се даде безплатно. Тук въпросът е на образование, просветеност и метод на живот. Ако една жена е склонна да прави нелепости, изпада в рецесии и демонстрира признаци на завист и предпочитание за отплата, когато нещо не се е случило както тя желае, това няма да бъде признато добре от нито един мъж.

Да бъде лоялна. В модерните времена дамите също започнаха да имат по- огромни ползи в всекидневието си. Комуникацията с доста хора, другите благоприятни условия, които предлага животът, всичко това може да бъде изкушаващо за една жена да потърси щастието си при някой различен. Ако това се случи, доверието от страна на мъжа в никакъв случай няма да бъде обновено и връзката е доста евентуално да се разпадне.

Да бъде грижовна. Колкото един мъж се грижи за своята жена, толкоз тя би трябвало да прави същото. Тук не приказваме за това дамата да бъде стопанка и да не излиза от кухнята, а да оказва помощ на мъжа си да наподобява добре, да го приготвя за значими срещи в работата и да поставя грижи фамилията да има всичко.

Зрялата жена е подарък. Когато към този момент са минали 20-те множеството мъже към този момент гледат по какъв начин да основат семейство. Ако обаче дамата до тях не е подготвена за това, нещата няма да се развият добре. Нито един мъж, който е минал годините за купонясване и развлечение, няма да желае до себе си да бъде жена с мисленето на дете и да гледат в разнообразни направления.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР