Най-трудният въпрос на света е нещо, свързано с квантовата физика.

...
Най-трудният въпрос на света е нещо, свързано с квантовата физика.
Коментари Харесай

В защита на кръглите робини

Най-трудният въпрос на света е нещо, обвързвано с квантовата физика. Второто най-трудно е „ Как си? “ Разбира се, има лесни отговори, само че те не са положителни. Казването, че сте добре, просто натоварва вашия събеседник да откри нещо, което си коства да обсъдите. Това би трябвало да е наказуемо закононарушение.

Ако вместо това изречете тъгите си, рискувате да отегчите и двама ви. („ Скука е човек, който, когато го попитате по какъв начин е, ви споделя “, написа американският хуморист Бърт Лестън Тейлър.)

Така че номерът е да намерите отговор, който е най-малко ненапълно разкриващ, без да е вълнуващ. На доктрина е доста по-лесно, в сравнение с процедура, изключително до момента в който приготвяте канапета на празненство с питиета.

Това предизвикателство се отразява от това, което пишем в коледните картички. Повечето карти изпадат в една от противоположните крайности: споделят прекомерно малко или прекалено много.

Всеки път, когато отворя карта единствено с автограф, сърцето ми се свива. Защо да си върша труда да купя карта и (на изнудваща цен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР