Най-трудната, но от друга страна това е и най-сладката ни

...
Най-трудната, но от друга страна това е и най-сладката ни
Коментари Харесай

Моци: Това е най-сладката ни титла

„ Най-трудната, само че въпреки това това е и най-сладката ни купата. “

Думите са на техническия шеф на Лудогорец Козмин Моци, откакто разградчани стана първенци на България за невиждан 12-и следващ път.

Това стана факт, откакто „ орлите “ завоюваха с минималното 1:0 гостуването си на Черно море и изпревариха с точка в крайното класиране преследвача ЦСКА, победил по същото време Левски във безконечното дерби.

„ Борбата беше до края. Тези момчета заслужават да завоюват купата. Искам да им благодаря, че през днешния ден направиха един неповторим мач, който демонстрира, че нашият тим има сърце и темперамент “, уточни Моци.

„ Не съм имал миг, в който да съм се съмнявал в купата. Малко се тормозих след мача с ЦСКА 1948, когато знаех, че купата не е единствено в нашите ръце. В началото на годината още споделих, че тези момчетата ще създадат всичко допустимо, с цел да станат първенци. Имаше много тежки моменти през сезона. От януари играхме много мачове, без 4-5 контузени. Беше тежък миг и последната седмица след равенството с ЦСКА 1948, само че през днешния ден сме щастливи, с помощта на момчетата. Без да подценявам работата на предния треньор, повече от 70% заслугата е на работата на Ивайло Петев. Откакто дойде в Разград, всичко се промени към положително. Основната цел е Шампионската лига. Нямахме и време да мислим за това, нямаме доста време. От на следващия ден ще слушаме старши треньора, с цел да забележим от какво има потребност “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР