Най-старите сиамски близнаци в света починаха на 62-годишна възраст. Лори

...
Най-старите сиамски близнаци в света починаха на 62-годишна възраст. Лори
Коментари Харесай

Починаха Лори и Джордж Шапел

Най-старите сиамски близнаци в света починаха на 62-годишна възраст. Лори и Джордж Шапел са умряли на 7 април в болничното заведение на Университета на Пенсилвания.

Световните върхове на Гинес също потвърдиха смъртните случаи в известие.

" Световните върхове на Гинес са натъжени да научат за гибелта на Лори и Джордж Шапел, най-старите сиамски близнаци в света. Джордж се радваше на сполучлива кариера като кънтри артист, до момента в който Лори беше притежател на трофей в боулинг с 10 кегли “, написа GWR в обява на X.

Родени на 18 септември 1961 година, Лори и Джордж имат отчасти слети черепи и общи жизненоважни кръвоносни съдове и 30% от мозъка им. 

Лори също работи в болнична пералня в продължение на няколко години през 90-те години, подреждайки графика си към концертите на Джордж, които ги водиха по целия свят.

Близнаците живееха независимо в апартамент с две спални в Пенсилвания. Всеки от тях имаше своя стая и се пробваха да живеят живота си, доколкото е допустимо. Те се редуваха да практикуват обособените си занимания и споделиха, че дейно се зонират, когато са в " стаята " на другия.

" Дали бихме се раздели ли? Не. Моята доктрина е: за какво да поправяме това, което не е счупено? “, споделяше Джордж приживе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР