Най-старата котка в света на име Рабъл почина във Великобритания

...
Най-старата котка в света на име Рабъл почина във Великобритания
Коментари Харесай

Почина най-старата котка в света

Най-старата котка в света на име Рабъл умря във Англия на 31-годишна възраст, съобщи собственичката му Мишел Херитидж пред вестник „ Мирър “.
Според вестника Рабъл е бил считан за най-старата котка в света, откакто станал на 31 години. Мишел го получава на 20-ия си рожден ден като подарък и от този момент тя и Рабъл са неразделни, добави БГНЕС.
" Той беше страховит сателит, с който имах шанса да пребивавам толкоз дълго ", сподели собственичката на котката.
Херитидж изяснява дълголетието на Рабъл с обстоятелството, че тя няма деца и го глезила като дете. Но към края на живота си той внезапно се състарил, изгубил вкус и станал доста слаб. После си тръгнал и не се върнал. Мишел и брачният партньор й имат вяра, че той се е отдръпнал, зада почине, както вършат котките.
Според вестника, в случай че се направи прилика с възрастта на човек, Рабъл е бил на 150 години. Той счупи върха на сиамска котка от Тексас на име Скутър, която умря през 2016 година на 30-годишна възраст. Но върхът на котката Пъф, която е се е родила през 1967 година и умира през 2005 година, когато е била на 38 години и 3 дни, не е строшен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР