Най-скъпият, най-гледаният, най-пиратстваният, най-награждаваният - в 186 страни по света

...
Най-скъпият, най-гледаният, най-пиратстваният, най-награждаваният - в 186 страни по света
Коментари Харесай

Започна последният сезон на „Игра на тронове“

Най-скъпият , най-гледаният, най-пиратстваният, най-награждаваният - в 186 страни по света през вчерашния ден започва излъчването на осмия и финален сезон на хитовия фентъзи сериал " Игра на тронове " на телевизия HBO, съобщи Франс прес.
 
Излъчвана от 2011 година, поредицата с всеки идващ сезон " съблазнява " от ден на ден и повече фенове. " Игра на тронове " става най-гледаният сериал на HBO за 2014 година, детронирайки досегашния рекордьор на малкия екран " Семейство Сопрано ". Последният епизод от седмия сезон е проследен от 16,5 милиона фенове в Съединени американски щати - безспорен връх за телевизионна поредност.

 
" In honour of the final season of premiering tonight. Here’s a picture of me asleep on set. " - Sophie Turner
— E! News (@enews) Забележителни числа съпътстват сериала, където и да се излъчва. Ако се вземе поради пиратската активност, седмият сезон на " Игра на тронове " е отбелязал над 1 милиард незаконни гледания.
 
Осмият и финален сезон беше обявен като най-скъп в историята на поредицата с бюджет от 15 милиона $ на епизод или общо 90 милиона $ за шестте епизода. Само хонорарите на петимата съществени персонажи възлизат на 1,1 милиона $ на епизод.

The cast sings the theme song ❄️
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР