Най-скъпият футболист в света Неймар постоянно е свързван с напускане

...
Най-скъпият футболист в света Неймар постоянно е свързван с напускане
Коментари Харесай

Щастлив съм в ПСЖ и не мисля за напускане, каза Неймар

Най-скъпият футболист в света Неймар непрекъснато е свързван с овакантяване на ПСЖ, където мина през предишното лято и трансфер в " Реал " (Мадрид). Бразилецът е считан за заместител на Кристиано Роналдо и основа в новия план " Галактико " на президента на " Реал " Флорентино Перес. Въпреки непрекъснатите спекулации по тематиката Неймар увери, че остава в Париж.

" Щастлив съм в ПСЖ и съм в положителни връзки с всички мои съотборници. Тук съм, с цел да пишем история с клуба, а не с цел да си потеглям толкоз скоро. Спекулациите ги има към мен, откогато играех в " Сантош ", тъй че съм привикнал ", сподели Неймар.

Бразилецът посочи, че няма по какъв начин да не обръща внимание на непрекъснатите информации за собствен трансфер, само че добави, че това е доказателство какъв брой е добър.

В събота ПСЖ победи " Монпелие " с 4:0, а Неймар означи два гола. Въпреки това бразилецът получи рецензии за поведениет си, откакто не даде на Единсон Кавани да извърши дузпа в края на първото полувреме. Уругваецът вкара един гол и към този момент има 157 попадения, с което усъвършенства върха на Златан Ибрахимович.

" Треньорът номинира мен като реализатор на дузпите и виждам да се оправям с тази отговорност. Свикнал съм както с овации, по този начин и с освирквания и не ми прави усещане. Знаехме за върха на Кавани, само че треньорът сподели, в случай че има дузпа аз да я извърша ", измъкна се Неймар.

Междувременно президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи също приказва за ъбдещето на бразилеца. Той дефинира като " цялостни нелепости " изказванията, че " Реал " ще притегли Неймар.

" Когато чувам за тези клюки се усмихвам, тъй като те не са истина. Имаме Неймар в ПСЖ и той е благополучен, той има уважението на почитателите и на всички в клуба, отличен футболист е ", сподели Ал-Хелайфи.

На въпрос дали е сигурен 100%, че звездата на отбора остава на " Парк де пренс " и следващата година, катарецът отговори изрично: " Не 100%, а 200% е моята сигурност, че той остава при нас ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР