Най-скъпият футболист в историята Неймар е започнал преговори с английския

...
Най-скъпият футболист в историята Неймар е започнал преговори с английския
Коментари Харесай

Най-скъпият футболист в историята взривява пазара

Най-скъпият футболист в историята Неймар е почнал договаряния с британския гранд Челси по лично предпочитание, гръмна сензационно ESPN.

Според изданието ПСЖ е подготвен пусне бразилския национал, откакто удължи контракта на френския национал Килиан Мбапе. Самият Неймар е обмислил концепцията да напусне Париж и самичък се е свързал с Челси, виждайки Лондон като най-хубавата опция за бъдещето си.

Бразилският национал бързо се отказал от концепцията да се върне в Барселона, защото каталунците не могат да си го разрешат. Говори се, че Неймар получава годишна заплата от над 40 милиона евро в ПСЖ и малко клубове в Европа могат да си разрешат това, само че Челси несъмнено е един от тях.

Новият притежател на Челси Тод Бойли възнамерява мега трансфер това лято, а ангажимент на Неймар би бил подобен мега удар за " сините " от Лондон.

Междувременно бразилецът получи покана се причисли към Нюкасъл от своя съотечественик Жоелинтон.

" Разбира се, че има място за него. Чакаме го с отворени прегръдки. Той е кумир, същинска суперзвезда, която ще бъде призната задушевно в клуба. Ней, в случай че ме гледаш, ела! От клуба ще се свържат с теб за публична покана, само че аз обществено те поканвам. Екипът с № 10 е тук и те чака ", съобщи Жоелинтон.

Преди няколко месеца Нюкасъл бе платен от фонда за вложения на Саудитска Арабия и е много деен на трансферния пазар. Бюджетът за нови попълнения е повече от 200 милиона паунда. " Свраките " имат огромни упоритости за новия сезон и имат намерение да нападат евротурнирите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР