Най-скъпият англичанин в историята на футбола Джак Грийлиш призна пред

...
Най-скъпият англичанин в историята на футбола Джак Грийлиш призна пред
Коментари Харесай

Най-скъпият англичанин в историята е отказал на Юнайтед, за да се озове в Сити


Най-скъпият англичанин в историята на футбола Джак Грийлиш призна пред Daily Telegraph, че е отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед преди да премине в градския противник.

Бях доста близо да напусна, само че най-после нищо не се случи. Имахме мач от предсезонната подготовка с Юнайтед в събота, а по-късно трябваше да играя за купата с Бъртън. Но след мача с Юнайтед разговарях с Кристиян Пърслоу (изпълнителен шеф на Астън Вила) и сътрудника си, с цел да им кажа, че няма да напущам и ще преподпиша договора си. Отидох с кучето си във вторник сутринта, подписах и играх в идващия мач. Всички се съгласихме за откупната уговорка и в случай че някой клуб искаше да я заплати, тогава обстановката щеше да е печеливша и за двете страни, тъй като означаваше, че съм направил необикновен сезон с Вила, а клубът е получил £100 млн. “, сподели Грийлиш за събитията през лятото на 2020 година

26-годишното крило към момента не може да разгърне цялостния си капацитет за „ жителите “, само че несъмнено се употребява с доверието на Хосеп Гуардиола и на процедура е първи избор за поста пред Рахим Стърлинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР