Най-силният български рефер към момента Георги Кабаков е фаворит да

...
Най-силният български рефер към момента Георги Кабаков е фаворит да
Коментари Харесай

Свирил на Реал Мадрид фаворит за Лудогорец-Левски

Най-силният български рефер все още Георги Кабаков е любимец да управлява неделното дерби на върха в efbet Лига сред Лудогорец и Левски, оповестява вестник "Тема Спорт ". Преди кръга разградчани са водач в шампионата и имат точка повече от "сините ". Сред вариантите пред Съдийската комисия е да дадат наряд за напечената среща и на опитния Станислав Тодоров.

Кабаков и Тодоров не са управлявали дуели на двата тима в предходните три кръга. Част от останалите ни елитни рефери към този момент го направиха - Николай Йорданов, Ивайло Стоянов и Никола Попов надуваха свирката на срещи на "орлите ", а Радослав Гидженов, Драгомир Драганов и Волен Чинков имаха дежурства в срещи на столичани.

Пловдивският съдия обаче наподобява любимец, защото Тодоров към този момент управлява дуела на левскарите против Спартак Варна за Купата на България преди десетина дни, тъй че и той наподобява по-скоро като авариен проект към този миг.

Георги Кабаков свири през седмицата мача от Шампионската лига сред Реал Мадрид и Брюж на "Сантиаго Бернабеу ", който приключи 2:2. Това е интернационално самопризнание и демонстрира, че той върви напред в европейската класация на арбитрите.

За последно Кабаков води дуел на Левски на 1 септември, когато "сините " излязоха в мача с ЦСКА. В него възпитаниците на Петър Хубчев дръпнаха с 2:0 още преди да са минали 20 минути. През второто полувреме обаче "червените " натиснаха и в последна сметка стигнаха до равенството.

През актуалната акция пловдивският съдия още един мач на "сините ". На старта на шампионата той раздаваше правораздаване при гостуването на Дунав в Русе, извоювано с 4:1. Станислав Тодоров пък управлява дуела на Левски от втория кръг - нулевото тъждество против Етър на стадион "Ивайло ".

През предишния сезон Кабаков получи наряд за дуел сред Лудогорец и Левски. На 20 октомври 2018 година двата отбора се срещнаха в Разград, а "орлите " победиха с 2:1. Кой ще е съдия на срещата ще се разбере в четвъртък на обяд след съвещанието на Съдийската комисия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР