Най-сетне съвременен космически сателит успя да открие знаме от лунната

...
Най-сетне съвременен космически сателит успя да открие знаме от лунната
Коментари Харесай

Откриха знамето от лунната мисия “Аполо 17”!!!

Най-сетне актуален галактически спътник съумя да открие знаме от лунната стратегия “Аполо ”.

 

На новите фотоси, направени от 50-километрова орбита, ясно се виждат освен еднометровият модул, следите от стъпки, само че и обособени опити – както и знамето на “Аполо 17 ”.

 

Дали фотоси от този вид биха поставили завършек на малоумните тайни теории, съгласно които човек не е бил на Луната?

 

 

 Apollo 17 flag

 

Знамето на “Аполо 17 ” и останките от спускаемия модул. Свалете цялостния вид на фотографията от този линк! Credit: NASA/GSFC/Arizona State University

 

Надали, колкото и да ми се желае. Привържениците на тайните теории са такива догматици, че за нищо на света не биха признали, че бъркат. Ще си измислят нови малоумни теории, нови неуместни пояснения (напр. “О да, НАСА изчака чак до наши дни, тъй като към този момент има Фотошоп и стратегии от този вид ”). Разбира се, всеки може да започва нумеричен тест на цялостното изображение пиксел по пиксел и да търси следи от интервенция на принадлежности на графични стратегии – и няма да ги откри. Но коства ли си да убеждаваме сходни хора? Те не са се убедили от безчет доказателства – лунни скали (изследвани във стотици страни – включително Източна Германия и Съюз на съветските социалистически републики и никой не се е усъмнил в достоверността им), очевидци, които са забелязвали запалването на транслунните степени и навлизането в атмосферата над океана, данни от десетки обсерватории, данни от радиолюбители, подслушвали задачата. Тези хора не биха се убедили даже и да ги закараме на Луната и видят с очите останките – тогава ще кажат, че тези остатъци са занесени по-късно или знамето е боднато от робот.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР