Най-сексапилната атлетка на планетата Алиса Шмид направи шокиращо признание в

...
Най-сексапилната атлетка на планетата Алиса Шмид направи шокиращо признание в
Коментари Харесай

Най-сексапилната атлетка направи сензационно признание

Най-сексапилната атлетка на планетата Алиса Шмид направи шокиращо самопризнание в обществената мрежа " Тик-Ток ", в която има 2 милиона почитатели, до момента в който в " Инстаграм " те са цели 4,7 милиона. 24-годишната германка, която бе оповестена за най-красива спортистка в света през 2017 година, показа, че не е по никакъв начин елементарно да изкарва прехраната си единствено със спорт, защото получава единствено по 700 евро, в случай че я повикат в националния тим да показва родината си на 4 по 400 метра. Тя беше част от женската и смесената немска щафета на международното в Будапеща.

ОЩЕ СНИМКИ НА ПЕРФЕКТНОТО ТЯЛО НА АЛИСА ВИЖТЕ

„ Такъв е казусът с множеството ми немски сътрудници. Ако ни повикат в националния тим, получаваме 700 евро от Sporthilfe (б.р. най-важната частна самодейност за спортно финансиране в Германия “, изясни Алиса, която покрива разноските за част от надпреварите си със своите рекламни контракти и с изявите си в " Инстаграм ".

Според британската преса Шмид, която е лице на „ Пума “ и Boss, припечелва по 570 000 евро годишно в обществените мрежи, защото от всеки заплатен пост взима 5000 евро.

„ Благодарна съм, че върша пари от обществените медии и мога да си спестя друга работа на повърхностен работен ден. Разходите за пътешестване и хотел не всеки път се покриват, тъй че аз си оказвам помощ “, посочи 175-сантиметровата русокоска, която се е хванала да учи ръководство на медиите и връзките, с цел да навлезе с по-голяма информираност в света на обществените медии.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР