Най-разумно е да има правителство, най-добре е за България. Вчера

...
Най-разумно е да има правителство, най-добре е за България. Вчера
Коментари Харесай

В сряда или четвъртък всички отцепници ще кажат дали подкрепят кабинета

" Най-разумно е да има държавно управление, най-добре е за България. Вчера организирахме диалози и казахме какво чакаме от Политическа партия. В сряда или четвъртък всички отцепници ще излезем с решение дали да подкрепим държавното управление.Най-вероятно ще го подкрепим. Нямаме искания кои да са министрите ".Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS самостоятелният народен представител Светлин Стоянов, отделил се от " ИТН ".

По думите му той самият не беседва с някогашните си сътрудници от Има Такъв Народ, с цел да не кажат, че им се оказва напън. " Те са задоволително рационални и интелигентни хора, сами ще си преценяват дали да поддържат нов кабинет. Нямам индикации дали има още разколебали се. Интересното е, че Дани Каназирева и Делян Добрев са харесали поста на Слави Трифонов, а сякаш щяхме да чегъртаме. Това е показателно ", уточни той.

Според него битката с корупцията и промяна на правосъдната система са значимите прироритети. " Мисли се дали да има служба " основен прокурор " или да му бъдат лимитирани пълномощията " разясни Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР