Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света посочи България като

...
Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света посочи България като
Коментари Харесай

България е новият любим пазар на Johnnie Walker Black Label

Най-продаваната и най-разпознаваема марка уиски в света уточни България като пазара с най-хубаво показване за Европа, Близкия Изток и Африка през изтеклата година.
Johnnie Walker Black Label - първокласен бленд от уискита, отлежавали минимум 12 години, донесе на страната ни премия от годишната конференция на Diageo в Европа. Компанията-собственик на марката държи 40% от международното произвеждане на шотландско уиски, развива общо 24 марки уиски и оперира в 132 точки по света. Техен сътрудник за България е “Авенди ” - компания с над 20 години опит, извоювала лидерски позиции в дистрибуцията и маркетинга на водещи международни марки.

Отличието си за изключителни достижения в развиването на Johnnie Walker Black Label от “Авенди ” получиха* на гала в латвийската столица Вилнюс.

“Връчваме тази премия на наш сътрудник, който постоянно е реализирал изключителни резултати за марката ”, сподели Юлия Тиян, маркетинг шеф на Diageo за уиски портфолиото им на източноевропейския пазар. “Тази година имахме 11 кандидатури, само че резултатите на “Авенди ” изрично изведоха България преди всичко ”. Сред останалите кандидатури за оценката са тези на Унгария, Исландия, Малта, Чехия, Хърватия, Кипър и други

Black is the new black**
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР