Най-позитивното любовно предаване “Един за друг продължава и тази вечер

...
Най-позитивното любовно предаване “Един за друг продължава и тази вечер
Коментари Харесай

Още шест нови двойки влизат в „Един за друг“ тази вечер

Най-позитивното любовно предаване “Един за различен ” продължава и довечера със своя втори премиерен епизод. От 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят шест нови двойки, които ще прекрачат прага на Вилата на любовта . Преди това обаче, те ще би трябвало да се изправят против първото си предизвикателство в сантименталната риалити конкуренция.

Изпитанието ще тества уменията им за работа в екип и до каква степен добра е връзката посред им. Един от сътрудниците ще направлява, а другият - ще ръководи кола “на сляпо ”. На разнообразни станции те ще би трябвало да покажат географските си познания.

Сред двойките, които ще забележим във втория епизод на “Един за различен ” са Ивайло и Ивана . Те се срещат по време на кастинг за риалити формат, а нежната половинка е по-голяма от своя сътрудник с 16 години. Как ще се оправят с първото предизвикателство новите забавни участници, гледайте довечера от 20:00 ч. Седем двойки към този момент прекрачиха прага на Вилата на любовта нощес. Първият имунитет сграбчи младата двойка от Добрич Емилиян и Кристина, а последни приключиха украинката от гр. Враца Гергана и нейната половинка - предприемачът Светозар.

Тази вечер в подкаста “Един без различен ” водещата Денислава Велкова дружно с поп фолк дивата Роксана и финалистът от “Игри на волята ” Мартин Николов - Елвиса ще дискутират новите двойки в предаването. Онлайн поредицата ще се излъчи в 23:00 ч., незабавно след края на втория премиерен епизод на “Един за различен ” и ще бъде налична в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
 Един за различен NOVA / Красена Ангелова
Петият сезон на “Един за различен ” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Как ще се оправят новите 6 двойки с провокациите? Коя двойка ще завоюва седмичен имунитет? Не пропускайте епизода от 20:00 часа единствено по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в във, и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР