Най-позитивната и откровена участничка от Ергенът беспорно е Венета Костова.

...
Най-позитивната и откровена участничка от Ергенът беспорно е Венета Костова.
Коментари Харесай

Венета от Ергенът проговори за най-голямата болка в живота й

Най-позитивната и откровена участничка от " Ергенът " беспорно е Венета Костова. Тя се трансформира в фаворитка на феновете, които се разочароваха от решението на Виктор да я прати у дома преди финала.

31-годишната Венета е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което извънредно се гордее. Обича да поддържа връзка, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекост приковава вниманието върху себе си. Голямата болежка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.

Пред БЛИЦ Венета е до болежка откровена за влошените й връзки с нейните родители, за заболяването на татко си и сложните и мизерни години, в които не е имало какво да яде.

- Венета, да си призная, не чаках тъкмо ти да отпаднеш тази седмица. Струваше ми се, че от самото начало с Виктор имате особена връзка и благосклонност...?

- Скандалът ми с Александра повлия върху страстите на Виктор и това той да ме изхвърли от санаториума. Разбраха, че не съм добре душевен. (смее се) Кралицата имаше един месец разполагаем, дано малко и статистите да влязат в роля.

- На феновете им харесваше това, че постоянно подхождаше с комизъм и самоирония. Такава ли си и в действителния живот, където няма камери?

- Абсолютно постоянно! Питай комшиите ми, че съм такава още от дребна. И сюжети да ми напишат, няма да мога да го изиграя. Аз самата не мога да се подражавам.

- Какво не съумя Виктор и феновете да схванат за теб?

- Зрителите не съумяха да схванат доста неща, защото въпреки всичко аз стоях там един месец, а няма по какъв начин да се излъчи всичко. Не съумяха да видят моята виновна и сериозна страна от моя темперамент. Видяха единствено занимателната ми страна и пиянските ми изцепки, които не бяха толкоз и под въздействието на алкохола, колкото се дължаха на адреналина. Като включим недоспиването и гласуването...

- Защо пък недояждане? Не ви ли даваха да ядете в Турция?

- Имахме кетъринг, само че аз съм вегетарианка и от дребна хапвам доста малко неща. Имах вегетарианско меню, което се състоеше от бамя, домати с магданоз и още нещо сходно. В мен си е грешката, защото аз обичам обичайната българска кухня, тестени неща. Тези неща ми липсваха и ми влияеха на душeвността.

- Славата блазни ли те и на какво си подготвена, с цел да я получиш?

- На безусловно нищо не съм подготвена. Не ме блазни. Каквото е писано ще си стане. Работя си върху моите неща. Искам да си имам 3-4-5 бизнеса, да съм в шоубизнеса, само че нямам контакти и по тази причина нещата не са ми се получили до този миг. Покрай шоуто съм добила някаква известност и се надявам някой продуцент да ме забележи и да ме предложения да се фотографирам в български филми или да имам свое телевизионно шоу, което ще се споделя " Наздраве с Венета Костова ".

Не бих влезнала повторно в подобен тип формат. Условията на мен не ми харесват. Физическата и психическа отмалялост, която натрупах там, не съм я имала през целия си живот. Чувствах се все едно съм на работа по 20 часа дневно.

- Зад чаровната ти усмивка сигурно се крие и огромна доза горест щом чуеш думата " мама ". Твоята те изоставя, когато си едвам 9-годишна...

- Свикнала съм... То не е единствено майка ми, с татко ми също не подкрепям контакт. Не желая да встъпвам в детайлности, само че татко ми си има болест, която на мен ми е пречила и поради това съм живяла в домовете на родственици и приятелки. 15-годишна към този момент живеех напълно сама в един апартамент на братовчед ми.

Това е доста дълбока тематика, в която на този стадий не желая да встъпвам. Не съм готова прочувствено да опиша. Моите съседи и познати знаят защо става на въпрос, претърпели са с мен всички тези неща. Свикваш, че би трябвало да се справяш финансово и прочувствено напълно самичък. Имах баба, която умря, на нея съм кръстена, и тя ме е гледала и възпитала.

Много страшни неща съм претърпяла аз. Имам водени каузи, кряскане на полиция у дома... И след всичко това съм душевен постоянна, стигнала съм до това равнище, постигнала съм доста за мен самата.

- Знаеш ли къде е майка ти? Срещали ли сте се от този момент?

- Да, знам къде е, има си друго семейство. Обвинява ме, че съм същата като татко ми, не желае да поддържа връзка от доста от дълго време с мен. Детските ми мемоари от нея са единствено по какъв начин ме бие и тормози. Никога не ми е правила рожден ден с деца, не ме е водила на отмора, нямам Нова година, Бъдни вечер... Нямам спомен да съм спала при нея.

Като пораснах огромна съм общувала с нея, ходила съм й на посетители. Когато забременя й помагах един месец за детето, само че всичките ми мемоари с нея са свързани с това да й сготвям, да й шетам и обслужвам. Поставяше ми граници. Има си нейните разбирания, аз моите. Според нея аз не съм била обикновено дете, не пребивавам верен живот. Работила съм доста тежки работи и то без отмора. И е обикновено вечер, пребита от отмалялост, да изпия две ракии. Това нещо на нея постоянно доста й е пречило и влизаме в спор. Не е съгласна и с метода, по който наподобявам. Нещата са доста комплицирани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР